Krisztus ugyanaz – 2019.12.15

Jézus Krisztus tegnap és ma és örökké ugyanaz.
Zsidók, 13, 8

Ha tudni akarjuk, hogy milyen Isten, akkor nekünk az ÚR Jézus Krisztusra kel néznünk. Az Ő Élete, Isten karakterét tükrözi. Kedvessége és barátsága vonzza az embereket. Kegyelme végtelen. Minden bűnös iránti keretei korlátlanok. Ő, az Emberi formában való Isten.
Milyen is volt a napi rutinja? Jókor Reggel, a magányt kereste az Ő Mennyei Atyjával. És aztán következtek e betegek. Meggyógyított mindenkit, aki Hozzá jött. És felszabadította Isten hatalmas Igéjének alapján a kötözötteket. Meggyógyította az összes szenvedést. Közben vándorolnia kellett az egyik helyről a másikra. És néha mondhatott is valamit. Időnként felment egy hegyre, hosszú prédikációt tartott, és Jeruzsálemben hirdette a Kegyelem Evangéliumát.
De szolgálatának nagy részét, úgy tűnik, a betegek gyógyítására és a kötözöttek felszabadítására fordította. Tanítványainak is folytatniuk kellett ezt a szolgálatot, ahogy az a Márk Evangéliuma befejező Részében van leírva, és amint azt az Apostolok Cselekedeteiben tették. A betegek gyógyítása az eredeti egyházban normális volt.
Az Evangélium csak 300 körül került felhígításra, amikor az egyház állami vallássá vált. Az alkalmazott papok, akik közül néhány más vallásokból származtak, nem voltak jogosultak Jézus Nevében gyógyítani a betegeket. Azok a Keresztények, akik csendben és magányban keresték az URAT, évszázadok óta imádkoztak a betegekért, és Isten meggyógyította őket.
Ugyanez történt a kötözöttekkell való szolgálattal is.
Manapság Isten újra felébreszti ezeket a szolgálatokat a betegek és a kötözött személyek számára. A Keresztények mindenütt elkezdenek imádkozni a betegekért. És Isten gyakran meghallja imájukat, és sokan meggyógyulnak. Igen, Jézus Krisztus irgalmas a betegek, a szenvedések és a kötözöttekkel. Ezért, könnyen tudunk fellélegezni, mert kéznél van a segítség! Az ÚR nem felejtett el minket!
Az orvostudomány eléri korlátait, nem tud sok mindent meggyógyítani, és sok szenvedés van. Az emberek visszatérnek a Hithez, vagy pedig a babonához, vagy elmennek a jósnőhöz.
Mennyire jó, az ÚR Jézus Krisztus változatlan maradt az évszázadok során, mind a mai napig! Ő az Isten, aki irgalmas hozzánk!!

Köszönöm ÚR Jézus, hogy TE irgalmas Isten vagy! Ezért én követlek Téged, és a segítséget Nálad keresem. TE Szeretsz engem! Ámen!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: