Isten Hatalmas – 2019.12.01

Ábrahámot kivivé Isten, és monda:
Tekints fel az égre, és számláld meg a csillagokat, ha azokat megszámlálhatod; – és monda nékie: Igy lészen a te magod.  
1. Mózes 15, 5

Ábrahámnak volt egy nagyon nagy személyes problémája. Gazdag volt, sok volt a Nyáj és nagy vagyona volt, de nem volt Örököse. Miért is dolgozott oly serényen, miért áldotta meg Isten oly sok gazdagsággal? Nem talált békés választ ebben a kérdésben. Tehát Isten kivezette őt az éjjeli magányban és csendjében. S monda neki: Nézz fel az Égre! – vagyis: emeld fel arcodat, és nézz a Mindenható Istenre, remegj az ég és a föld előtt, nézz az ÚRRA, Aki a Világtörténelemben mindent irányít, aki teremtette az időket és meg tudja állítani is azokat, Aki a végtelen Világegyetemet teremtette : Mit gondolsz, túl nagy vagy túl kicsi a te problémád Számára? Nézz fel az URRA, kezdjed dicsérni ŐT, majd nézz vissza a te problémádra, a fáradhatatlan Istennel, a te Atyáddal együtt.
Meg tudod-e számolni a Csillagokat? Tudod, mily nagy az Isten ereje? Tudod az Ő Éveinek számát, a föld korát, az emberek számát? Ismersz e legalább felében az Ő Cselekedeteiről? Te vagy az Ő Tanácsadója? Te ügyvéd vagy valaki számára? Te akarod ŐT utasítani, hogy mit s hogy kell tennie? Ő olyan nagy, és mi oly kicsik vagyunk ….. Ez mind kegyelem, érdemtelen, végtelen, szeretet és teljes odaadás. Isten kegyelmes hozzánk, nem kell mi ŐT erre rábeszélnünk!
Valójában véve Istennek egyáltalán nincs szüksége ránk. Megtehetné, hogy félre tegyen, felejtsen el és hanyagoljon el minket. Csakhogy mi, adunk neki tennivalót. De Ő úgy döntött, hogy velünk akarja formálni a Földet. Úgy döntött, hogy a Szeretet karjaiba vesz bennünket. Úgy döntött, hogy mi az Ő Gyermekei kell legyünk. Ez az Ő akarata.
Ahogy Isten emberi beavatkozás nélkül oldotta meg Ábrahám problémáját, úgy fogja megoldani a te problémádat is. Mert szeret téged. Irgalmas irántad, és mindent megfordít, hogy minden a te javadra legyen. Ő benned akar élni, mert ezt Ő eképpen kívánja – nem azért, mert te olyan szép, jó és vonzó vagy. Ő a Szeretet és ezért választott ki téged. Bízz Őbenne !!

Köszönöm Mennyei Édesatyám! TE olyan módon viseled gondomat, mint egy Apa. Semmi sem túl nehéz Neked, hogy segíts nekem. TE egyszerűen, egy csodálatos Atya vagy!! Köszönöm!!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: