Átok és Pokol – 2019.11.26

Mert nem azért küldte az Isten az õ Fiát a világra, hogy kárhoztassa a világot, hanem hogy megtartassék a világ általa.
János 3, 17

Sajnos sokan nem értik meg az ÚR Jézust megfelelően, vagy nem tudnak hinni Őbenne: Ő nem azért van jelen hogy, ítéljen. Nem akkor, és ma sem, mert még mindig a kegyelem Ideje van. Az ítélet majd eljön, de jelenleg még mindig nincs itt az Idő az Ítéletre és az Átokra.
Sokan nem értik, hogy Jézus egyszerűen irgalmas irántuk, mert ők mindennap ugyanazt a bűnt cselekszik. Félreértik az Ő kimondhatatlan nagy Kegyelmét és Türelmét. Azt gondolják, hogy tökéletesnek, nagyon szentnek vagy legalább egy kicsit szentnek kel lenniök. De amikor legyőztek egy bűnt vagy szokást, akkor zavarják a következők, és ismét elítélik magukat. Soha nem elég szentek, és igazak. Hát igen, Csak az ÚR Jézus igaz, mert Ő a bűnösökért jött,  nem pedig az igazakért. Örülj annak, hogy tudod, hogy te bűnös vagy! Akkor Jézus felmenthet téged; – És ha szükséges, minden reggel vagy akár óránként megteszi. Olyan nagy az ő kegyelme; – és te, nem hiszel Őbenne. – Sajnos. Ez az, ami annyira szomorúságot okoz Neki: A hitetlenség az Ő végtelen megbocsátása iránt. A te bűneid, nem okoznak oly nagy problémát Neki, mint a te hitetlenséged. Mert Ő tudja, hogy bűnösök vagyunk.
Jézus a bűnösökért jött, nem az igazakért. Amíg tudod, hogy bűnös vagy, akkor helyes ha az ÚR Jézussal kívánod ezt megoldani. Ha te állandóan mindent jobban tudsz mint a többiek, a magad igaza vagy, Jézus semmit nem tehet érted. Önigazultságnak lehet ezt nevezni, az ÚR Jézus Krisztus-Igazságosságához viszonyítva. A farizeusok voltak az ilyen önigazultak.
Az önmegítélés kaotikus mentális állapotokhoz, depresszióhoz, öngyilkossági gondolatokhoz és végül lemondáshoz vezet: Isten nem szeret engem, elfelejtett engem, elhagyott engem. Mindenki más, tele örömmel, csak nekem van oly sok bánatom ….. az önsajnálat uralkodása ez. Ezek nem tudják elhinni, hogy az ÚR Jézus, az ő jelenlegi állapotukban is szereti őket, nem mond le róluk, sem el nemfelejti vagy elhagyja őket, minden megpróbáltatások ellenére. Gyakran fizikai betegség áll fent, és az ember azt hiszi, hogy spirituális dolog. Mielőtt elítélnéd magad, tisztáznod kell ezt. Ezért állnak készen, a megbízható Testvérek s elsősorban a Főorvos.

Drága Jó Urunk Jézus, TE megmentettél minket, megfizetted az összes bűnt! Köszönöm !! Ezt én megakarom tartani, és a perlekedőnek és a hazugnak ne adjak alkalmat még a gondolatomban sem! Kérlek Segíts!! – Én hozzád ragaszkodom!!  

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: