Az idegen Asszonyok – 2019.11.24

Avagy nem ebben vétkezett-é Salamon Izráel királya? Noha nem volt sok nép között hozzá hasonlatos király, … õt is bûnre vivék az idegen asszonyok.
Nehémiás 13, 26

Salamon, Isten kedveltje volt. Mindent, amit kért, Isten megadta neki. Bölcs volt, képes minden rejtvényt megoldani, nagyon jól irányította a királyságot, jó hadsereggel, jó barátokkal rendelkezett és sikerrel járt. Túl biztonságban érezte magát? Az első idegen Asszony, amelyet elvett, az Egyiptomi Fáraó Lánya volt. Szövetséget akart kötni Egyiptommal, egy nem-agresszív paktummal. Ezúttal saját bölcsességére támaszkodott, nem pedig arra, amelyet Isten adott neki, aki gyakran figyelmeztetette Egyiptomról. És ezért csődbe jutott. Imádni kezdte a Nőket, felállította számukra az isteneiket és őmaga is imádta azokat. Beleértve az akkori sátáni eljárásokat, akik Gyermekeiket áldozták fel. Milyen mélyre tud esni egy Isten Embere ?!
Ezért mi is óvatosan járjunk el és óvakodjunk az idegen Nőktől és az önbizalomtól. Amikor nagyon közel állsz az ÚR Jézushoz és Ő meghallja imáidat, gyorsan büszkévé és magabiztossá válhatsz.És akkor meglehet, egy mély esés …
Salamon és más nagyok is, eltávoztak az ÚRTÓL és elhagyták ŐT, mert az idegen Nők, tüzet keltettek fel bennük. Ne légy túl közel hozzájuk! Ha a szúnyogok túl közel állnak a fényhez, akkor megégnek. Az egyetlen védelem: távolság vagy az elszaladás.
Idejében el kel döntenünk, hogy merre kívánunk menni. Nemlehet egyszerre két Úton járni. Járj az ÚRRAL, és kerüld a parázslatot! Vagy szaladsz a „Nőkkel“ és égni fogsz, és a hited megsemmisül. Úgy, hogy csak egy kicsit, az nem lehet.
Az ÚR tudja, mire van szükségünk, beleértve a testi vágyainkat is. Ő már keresett neked valakit, de várj Őreá, Ő majd rendezi! Ő megígérte és meg is teszi!!
Kedves Gyülekezetek, küldjétek el Fiataljaitokat Keresztény Találkozókra és Fesztiválokra, hogy meggyőződjenek arról, hogy sok vonzó szép, Keresztény Nők vannak!
Légy példakép, és élj olyan tisztán, ahogyan elvárod, hogy a Fiatalok is éljenek.

ÚR Jézusom, TE ismered a Szívemet és a vágyaimat. Köszönöm, hogy TE betöltesz engem, minden én Igényeimmel. Jó kezekben vagyok Nálad, TE mindenre gondot viselsz, valójában mindenre. Köszönöm!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: