Halleluja Keresztények – 2019.11.18

De kérje hittel, semmit sem kételkedvén: mert a ki kételkedik, hasonlatos a tenger habjához, a melyet a szél hajt és ide s tova hány.
Jakab 1, 6

Így kezdődik: Ha pedig valakinek közületek nincsen bölcsessége, kérje Istentõl, a ki mindenkinek készségesen és szemrehányás nélkül adja; és megadatik néki.  
Valójában ez a bölcsességről szól, amelyet Isten szeret adni. Ha bölcsességet kérünk tőle, nem mondhat nemet! Egyesek kiterjesztik az ígéretet mindazokra, amelyekből hiányuk van, és amit szeretnének. És így igaz: Istennek tetszik az hogy adjon mindent, amire szükségünk van. De Ő nem egy kívánsággép, amely minden kívánságunkat teljesíteni akarja. Bölcsességet ad, de azt a Bölcsességet, amelyet Ő a legjobbnak lát. Bizonyára nem fogja növelni az intelligenciát. Egészséget ad, amint az  Őneki tetszik. De soha nem fog meggyógyítani mindent, sem minden apróságot, és mi keresztények is, egyszer majd meghalunk. Itt élünk a Földön, és itt minden csak visszatükröződés, az égnek egy kicsiny ízlése. Vagy talán a Menny lesz már itt a Földön? – Nem.
Örülök, hogy Isten sokat ad. Egészséget nagy részben, Imameghallgatást, a Tudás szavait, próféciákat, pénzt, autókat ….. Tudom azt, hogy Ő megad nekem mindent amire szükségem van! Nagyon, nagyon hálás vagyok ezért! De ha nem gyógyít, vagy nemad meg valamit, megvan bizonyára erre is az oka, akkor nem vagyok kétségbeesett, akkor nem mondom, hogy nincs szükségem Istenre, sem nem fenyegetőzök, hogy eltávolodok a Hittől, akkor nem szükséges Ővele még társalogjak, afelől, hogy miért kellett ezt eképpen tennie, és nem kell kutatnom a hibát – Sajnos szokás azt mondani: nem hittél eléggé, azért vagy még mindig beteg. Ez egy oly nagy ostobaság!! (Vagy fordítva: az imádkozó nem hitt eléggé.)
Tele vagyok örömmel és teljes hittel, hogy Isten mindent biztosít. Pénzt, egészséget és minden mást. Biztosan és Biztonságban vagyok ebben a hitben. Nem áll fenn a kudarc vagy a bűntudat veszélye. Nem kell, hogy hittet teremtsek sem erőfeszítéseket tegyek. Én vagyok, Én Őbenne vagyok!
Nem vagyok az a Hallelujah Keresztények közül való akik mindent ígérnek, és mindent kikövetelnek Istentől; és majd gyakran csalódottak. Nyilatkoznak, parancsolnak és sikoltoznak, de nem tehetnek többet, mint mi a hétköznapi keresztények. Szükségük van az ő vezetőikre, és lelkesen követik őket, és folyamatosan hangoztatják a Halleluját. Mi, Csendben vagyunk, keressük az URAT, és úgy cselekszünk, ahogy az Őneki tetszik; – és gyakran, csodák is történnek, Hallelujah.

Köszönöm ÚR Jézusom, Megváltóm, a TE kezedben biztonságban vagyok. Tudom, hogy jó vagy, és jókat cselekszel, ezért is kérhetek. Milyen jó vagy TE velem szemben!!! Oly sok csodát is tettél már!! – és mindezt csak a Kegyelmedből … Köszönöm!!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: