A Kicsiny Nyáj – 2019.11.17

Az ÚR Jézus mondja a Kicsiny Nyáj felől:
Soha örökké el nem vesznek,
és senki ki nem ragadja õket az én kezembõl.
János Evangéliuma 10, 28

Az ÚR Jézus Krisztus, szereti összehasonlítani az Ő Tanítványait egy Juhnyájjal. Az Izraeliták ismerték a Juhokkal való bánást, és eszerint, mindent ami azokkal van összefüggésben. Tehát pontosan megértettek mindent. Tudták, mi a jó Pásztor és mi a bérelt Munkás. Tudtak a Juhok veszélyeiről. Mindent tudtak az életükről.
Ezékiel 34 jól leírja, hogyan látja Isten az Ő Kicsiny Nyáját ebben a világban. El kel olvasni ezt a 34-es Részt!
Gyakran félünk az elhagyatottságtól. Hirtelen egyedül vagyunk és magányosak vagyunk, és senki nincs jelen, akivel boldogok lehetnénk, vagy akikkel beszélhetnénk. Öregszünk, a barátok kihalnak és magunkban maradunk. A Gyerekek külföldön dolgoznak és magunkra hagynak. Az Állam megnehezíti számunkra az életet, nem engedi, hogy éljünk de azt sem, hogy éhen haljunk. A balesetek fenyegetnek minket. – Mindenütt érezhető egy ilyen rejtett félelem. És ezért akar Jézus minket a kis Nyájába, hogy ott legyen az otthonunk, ahol biztonságban vagyunk, elismert, barátságban vagyunk. Mert ott, Ő az ÚR. Maga az Állomány nem mindig kezeli jól tagjait, de a Jó Pásztor gondoskodik róla. Egyedül Ő érdemel bizalmat. Megérdemli, mert feláldozta Életét a Kereszten a Juhokért, hogy azok éljenek és szabadok legyenek. Minden egyes Juh, oly értékes Szánára mint a saját Élete.
Igen Gyerek, így van ez: Oly értékes vagy az Ő számára mint az Ő saját Élete. Ezért soha nem engedi meg senkinek, hogy az Ő erős kezéből kiszakítson téged. És ha te magad is kiszakítanád magad és eltávolodnál Tőle akkor is Ő elindulna és keresne téged, amíg megtalálna és visszatérítene Önmagához. És ezután is, mindent meg fog tenni, hogy te ne vesszél el, és hogy senki és semmi ne szakíthasson ki téged az Ő Kezéből. Vele, a Lelkek Megváltójával biztonságban vagy. És amikor valóban már semmi sem marad hátra, akkor is, az Ő Kezében te biztonságban vagy. Semmi, még a halál sem, választhat el téged Őtőle, az ő Szeretetétől és Életétől. Ő az ÚR, Ő a Jó Pásztor

Köszönöm URAM Jézus, hogy TE oly nagyon Gondviselőm vagy! TE megváltottál engem, és TE mindenre vigyázol az Életemben. TE vagy mindenek felett, mert TE vagy az ÚR és az én Jó Pásztorom. Köszönöm, hogy Hozzád tartozom!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: