Isten Gyermeke – 2019.11.11

Te vagy az én szerelmes fiam, a kiben én gyönyörködöm.
Márk 1, 11

A Keresztelés alkalmával mondta ezt Isten, Fiának, Jézusnak. Szüksége lesz rá erre a megerősítésre, bátorításra és az Apai Szeretetre. Maga Isten szerette Jézust, Ő, Isten szeretett Gyermeke!
Mi személyesen is, vállalhatjuk e kiváltságos valóságot magunk számára, mert ez így igaz: Isten örömmel fogadott el bennünket és mi Isten szeretett Gyermekei vagyunk!
Minden az ÚR Jézus Krisztus által van, aki megtisztított minket minden halott cselekedettől, szennyeződéstől és a szennyes képzelettől, a bűntől és a bűntudatottól. Jézus most a Szívünkben él, és Isten, Jézust látja bennünk. Jézus feláldozta magát azért, hogy mi éljünk; – annyira értékesek vagyunk mi Neki! – Eszerint, Istennek nem kellene-e elfogadnia Jézus áldozatát?
Csak az ÚR Jézus Áldozata árán, vagy Isten szeretett Gyermeke. Ha ez a saját műveink miatt lenne, akkor nem lenne sok esélyünk. Ki lehet olyan tökéletes, hogy Isten elégedett legyen vele? Hiábavaló az egész, lehetsz olyan jó és próbálhatsz mindent, oly keményen, de az eredmény, nem működik, soha nem elég. Kérlek, hagyd abba, hogy Istent jóindulatúvá tegyed veled szemben! Támaszkodj egyedül az Ő Szent Fiára, az ÚR Jézus Krisztusra és fogadd el az Ő Békességét!
Sok keresztény van, aki nem tudja személyesen magának tulajdonítani a Verset. Gyakran elítélik magukat, mert nem lehetnek olyanok, amilyenek szeretnének lenni. Azt gondolják, hogy Isten elítéli őket, ugyanúgy, mint ők magukat. De ez nem igaz, ez az ördög hazugsága.
Kérlek, válaszd Istenek Szeretetét. Dönts amellett, hogy hiszel az ÚRJézusban, aki téged megigazít. És mondj köszönetet érte. És akkor, kérd Jézustól, hogy adja neked a Szent Szellemét a Szívedbe, Aki életre kelti ezeket az igazságokat benned. Hallgass  Őre és ne kételkedjél többé. Ő Csodálatosan fogja megtenni, mindezeket !!!

Köszönöm, Mennyei Atyám az ÚR Jézus Krisztusban, hogy én is a TE Szeretett Gyermeked vagyok! Nem vagyok tökéletes, de TE ezt tudod. És mégis Igent mondtál nekem és elfogadtál. Köszönöm, erre alapozhatom az Életemet, ha jönnek a kétségekk!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: