Az Alvás – 2019.11.10

Monda Jézus: a leányzó nem halt meg, hanem aluszik.
Máté 9, 24

Amikor meghalt a Lánya, a Zsinagóga vezetőjének, ez, az egyetlen helyes dolgot tette: Azonnal elment az ÚR Jézushoz, és arra kérte, hogy hozza vissza az életébe a Lányát. Nem akarja elfogadni a nyilvánvalót, mert ismeri, Azt, Aki minden dolgok felett áll. Nem elégedett meg a normális emberek diagnózisával, Ő megakart bizonyosodni arról, hogy: Jézus az ÚR!
Az ÚRNAK kel az ilyen Hitet a Szíveinkbe helyezze, mi ezt nem fejleszthetjük ki magunkban. Fanatikussá, ugyan válhatunk, és meggyőződhetünk valami felett. De nem tudjuk megteremteni magunkban azt a Hitet, amelyet az ÚR akar. A Lány Apjának ez megvolt; – Olyan ez, mint egy finom növény, amelyet a szívünkbe ültetünk, és amelyet azonnal ki tudunk húzni vagy ápolni, amíg egy erős Fa, egy erős Hit nem lesz.
Jézus számára nem probléma a halottakat gyógyítani és életre kelteni. Amikor az ÚR újra eljön, több ezren jönnek ki majd a Sírokból. Ő m i n d e n t megtett, Talán túl nehéznek lenne Neki, a molekulákat és atomokat megfelelően újra összeállítani?
Amikor a lány meghalt, olyan volt, mintha elaludt volna. És amikor az ÚR Jézus hívta, olyan volt, mintha felébredt volna. Mennyi időt igényel az elalvás és az ébredés, azt mi nem tudjuk. Mindannyian egyszerre ébredünk majd fel akkor és az ÚR Jézussal leszünk mindörökké, amikor Ő visszatér. Készüljünk fel, az Urunkkal való találkozásra! Tisztítsuk meg a Szívünket és a Kezünket! Éljünk az Ő dicsőségére és nem a magunkéra! Felejtsük el el a pénz kapzsiságot, a luxus és a becsület vágyát! Csak az ÚR Jézusra korlátozódjunk, és hagyjuk el, a filozófiát és az egyházi hagyományokat, ha azok az ÚR Jézus Dicsőségét rabolnák! Egyedül Ő, így kell lennie ennek.
Rendezzük az életünket! Adjuk vissza a kölcsönöket vagy az adósságokat! Beszéljük az Igazságot, még akkor is, ha az kellemetlen lenne! Tegyünk zárat a Szánkra, hogy a Nyelv ne legyen ártalmas! Tisztítsuk meg magunkat, az ÚR Jézus Krisztus által, minden bűntudattól, bűntől, szennyeződéstől és tisztátalanságoktól!
Eljön a Nap, amikor majd Ő hív bennünket; – készen állunk?

​​Köszönöm ÚR Jézus, hogy TE vagy az ÚR az Élet s Halál felett. TE állsz minden dolgoknak felette. Mindég és mindenütt a Tied az utolsó Szó. TE Csodálatos vagy!!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: