A Csillagok és a többiek – 2019.11.03

Se szemeidet fel ne emeld az égre, hogy meglásd a napot, a holdat és a csillagokat ….
5. Mózes 4, 19

… az égnek minden seregét, hogy meg ne tántorodjál, és le ne borulj azok elõtt, és ne tiszteljed azokat, a melyeket az Úr, a te Istened minden néppel közlött, az egész ég alatt. Titeket pedig [kézen] fogott az Úr, és kihozott titeket a vas kemenczébõl, Égyiptomból, hogy legyetek néki örökös népe, miképen e mai napon [vagytok.]

Érdekes, hogy Isten a Napot, a Holdat és a Csillagokat mint Istenségeket adta a Nemzetek elé. Ezért, nem kel meglepődnünk, ha asztrológiát és kártyaolvasást folytatnak, ünneplik a Halloween-ot (a maszkok kegyetlenek, a halál, amit Istennek látunk és a sátánnak az ördögnek társaságban vagyunk.) De Brownie, Snoopy, Maya és Masha a medvével is. ). Szégyenteljes számunkra, hogy a népek még mindig nem ismerik az Istent. Még mindig a szentek szobraihoz járulnak, megcsókolják a lábukat, és azoktól csodákat várnak. Az ÚR Jézust, a Megváltót, nem ismerik. Hol vannak az ÚR Jézus tanúi? Hol vannak az Evangélistek, Prédikátorok, városi missziók és az üdvhadsereg? Miért alszunk és nyögünk az ellenség miatt?
Abban az időben Isten kiszabadította az Izraelt a nyomorúságból és megszabadította őket Egyiptom rabszolgaságától. És minket is megszabadított a nyomorúságból és a rabszolgaságból, és együttesen teremtett és fogadott el bennünket mint az Ő Népét. Soha nem szabad visszatérnünk a naphoz, a holdhoz és a csillagokhoz, a szent szobrokhoz és képekhez! Közel kell maradnunk az ÚR Jézushoz, és Őáltala hagyjuk magunkat vezettetni. Mi az Ő Tanúi vagyunk, akikkel együtt, Ő, meg akarja változtatni a világot. Mi vagyunk az Ő Teste, amelyen keresztül cselekszik. Mi az Ő Népe vagyunk, akit Királyként kezel, akire gondot visell, akit megvéd és dicsőít. Mindent, ami az ÚR Jézussal versenyben áll, szeretnénk kitörölni az életünkből.
És ami a többi embert illeti, nem mi akarjuk őket megítélni, hanem megbocsátani a tudatlanságukat és Isten elõtt állni értük. Nekünk be kel mutatnunk nekik az Isteni Életet. Azt akarjuk, hogy az ÚR Jézus  Harcosai legyünk, és harcoljunk a Sátán ellen, ahol csak találkozunk vele. Az ÚR Jézus Krisztus a Győztes.
Természetes, hogy mi nem akarunk visszatérni a hamis istenek és hiedelmek alá, és nem akarunk kompromisszumot vállalni a megváltás vagy vallás doktrínáival. Az óvatosság jobb, mint a tűrés! – Mi inkább az ÚR Jézussal úszunk a jelenlegi ár ellen, és nem a tömegekkel. Mi menteni akarunk életeket, és nem elítélni és mi nem kopogtatnunk kegyes szavakat.
URAM, segíts!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: