Keresztény Napi Rutin – 2019.10.25

Az Úr kegyelmessége az,
hogy még nincsen végünk;
mivel nem fogyatkozik el az õ irgalmassága!
Minden reggel meg-megújul; nagy a te hûséged!  
Jeremiás Siralmai 3, 22f.

Ó, milyen jó reggel felébredni, és megköszönni az új napot, az éjszakai őrzést és az alvást, az előttünk álló napi segítséget és a bűntudat megbocsátását. az ÚR Jézus vére, újra megtisztít minket, a Szentlélek által! Akkor megfelelő, a Nap kezdése. Akkor felkelhetünk, ismét zuhanyozhatunk, közben a szennyeződések, a fantáziák és a gonosz gondolatokat belső megtisztításáért, és reggeli előtt minden szükséges ellátásért imádkozhatunk. Reggeli előtt elolvashattunk egy Zsoltárt, hogy tudatunk a megfelelő frekvenciára hangolódjon, azaz, Istenre. De ez csak akkor működik, ha készen állunk arra, hogy 10 perccel korábban keljünk fel az Úrért, és hagyjuk a többieket aludni.
Mondjunk Köszönetet étkezés előtt, reggel, délben és este. Egyesek mindenkor mondanak köszönetet, minden kekszért és kávéért; és mások, köszönetet mondanak étkezés után is. Mi, ezt szokás szerint háromszor tesszük egy Nap …. Ez, inkább a szívtől, mint a számtól függ.
Amikor a Gyerekek elmennek hazulról, olvashatjuk a Bibliát vagy, találkozhatunk egymással Imádságra. Ha úton vagyunk a Munkahelyre,  hallgathatunk dicsérő zenét vagy  prédikációt. Otthoni vagy irodai munkánk során folyamatosan és csendben imádkozhatunk, mintha az ÚR Jézus mellettünk állna. Hazafelé ugyanaz: Dicséret. És talán egy rövid pihenés, így otthon nem vagyunk fáradtak, kimerültek és idegesek.
Este: Amikor a család TV-t néz, szeretek sétálni és egyedül beszélni Istennel, vagy otthon vagyok akkor ott. Általában, időt töltök este a Gyerekekkel, beszélgetünk, gyakran elmondok egy történetet, vagy pedig a hit kérdéseiről beszélgetünk, majd együtt imádkozunk. Ez utóbbi, valójában nagyon, nagyon, fontos számomra!
Valahogy így, vagy hasonlóan, kéne lenni a Naponkénti Keresztény rutinnak. A lényeg az, hogy Istenből származzon. Életünk körülményei minden bizonnyal eltérőek, de Istennek szüksége van a központi helyre, hogy annak minden területét el tudja rendezni. Akkor újratöltheti az Életet és felhasználhat minket a mindennapi szinten. Vele élni csodálatos és izgalmas!

Köszönöm ÚR Jézus, a TE jelenlétedet! Nem a hold mögött van az, hanem a Szívemben. Köszönöm, hogy a TE Kegyelmed minden reggel új! Köszönöm!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: