Csak a Jézus Nevében – 2019.10.22

Mert minden, a ki segítségül hívja az Úr nevét, megtartatik.
Róma 10, 13

Néha, nekünk Keresztényeknek, kétségeink vannak abban, hogy valóban megvagyunk e mentve, ha megvannak bocsájtva a mi bűneink és ha valóban, egyszer a mennybe megyünk. Néha úgy érezzük, hogy Isten elutasított minket, nem vagyunk érdemesek, Ő elhagyott minket. De éppen ezért van ez a Vers a Bibliában: Mert minden, a ki segítségül hívja az Úr nevét, megtartatik.  
És mit csinálsz te? Te hívod, igaz? Nagyon kétségesen, de hívod.
Tudod, ha Isten elhagyott volna téged, nem hívnád őt többé. Teljesen közömbös lenne veled szemben, még csak nem is emlékeznél Őreá. Akkor ellenél veszve, de csak akkor. Mert a Szentlélek továbbra is aktív benned, és felteszi ezt a kérdést Istenről. Használd fel ezért az esélyt, amit Ő neked felkínál!
Az ellenség a testvérek vádlója, mondja a Biblia, a Jelenések Könyvében. Vádol téged, reménytelenséget ébreszt benned.
Ezért vannak említve a Rómaiakhoz írt Levélben, egyes Versek, mint Például:Ha teljes Szívvel hiszel …. Igen, ez a megoldás a te számodra: Szívvel, teljes szívvel ragaszkodva hozzá, mert megbocsátást ígért, és Őáltala, vagyunk mi Istennek Gyermekei! Ne hagyd, hogy ez a tudás, ellegyen rabolva tőled, ne hallgass idegen hangokra! A Szent Szellem azt a tudást, hogy Isten Gyermeke vagy, nagyon mélyen bevéste a te Szívedbe. Olyan az, mint egy finom növény, amely sok gondozást igényel. Harcolj az ördög gonosz gondolatai ellen és alapozz a te Bibliádra: Így van megírva: Megbocsátotta a bűneimet, Isten Gyermeke vagyok.
Isten, az csak egy Szó, minden nemzetnek csak egy Szava és csak Istene van. Egyeseknek sajnos van más is. Buddha, Krisna, Manitu, Wotan, Odin …… olyan sok istenség van!
Annak érdekében, hogy ne legyen, úgymond; nyelvi zavar, a mi Istenünknek csak egy Neve van: ÚR Jézus Krisztus. Egyedül Ő a Megmentő, Isten Gyermekeivé tesz, megnyitja az eget számunkra, Ő a mi bűneinknek, adósságainknak bocsánata. Csak az Ő Szent Nevében van az üdvösség: ÚR Jézus Krisztus. Aki ŐT hívja segítségül, az meglesz mentve; akik hisznek Őbenne, meglesznek mentve. Bízzál Őbenne!

Köszönöm ÚR Jézusom, TE vagy az én üdvösségem! Hogyan is volna lehetséges, másképpen megállnom a Mindenható Bíró előtt? Hogyan is lehetne túlélni az ellenség támadásait? Hogyan is lenne lehetséges, hinni, bízni és biztonságban lennie, ha TE nem volnál jelen? URAM, egyedül benned hiszek, csakis TE vagy az én Üdvösségem.

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: