Egy erős Isten – 2019.10.12

Annakokáért az az indulat legyen bennetek, mely volt a Krisztus Jézusban is.
Filippi 2, 5


A ki, mikor Istennek formájában vala, nem tekintette zsákmánynak azt, hogy õ az Istennel egyenlõ. Hanem önmagát megüresíté, szolgai formát vévén föl, emberekhez hasonlóvá lévén; És mikor olyan állapotban találtatott mint ember, megalázta magát, engedelmes lévén halálig, még pedig a keresztfának haláláig.  

Tehát az ÚR Jézus: alázatos, önzőség nélkül, engedelmeskedve Istennek, bízva Istenben, járt el.
Ő oly nagy a különbség volt, az összes többi embertől. Mi szeretnénk megmutatni erőnket és gazdagságunkat; – Ő Nem. Nem adjuk ki a Kiváltságainkat a kezünkből; – Ő megtette. Mi fölül akarunk kerekedni; – Ő pedig lejött. Mi Tökéletesek akarunk lenni, mint Isten; – Ő az Isteniségét a Mennyben hagyta. Mi maguk határozzuk meg az útjainkat és céljainkat; – Ő hagyta, hogy Isten határozza azt meg.
Ha Vezetővé akarsz válni Isten királyságában, akkor az ÚR Jézusnak a Nyomában kel járj. Az életednek olyannak kell lennie, mint az Övé volt és van. Ha te vezetőt keresel, akkor annak olyannak kell lennie, mint Jézus, vagy legalább is törekedned kel erre. Ha Vezetőt, Lelkészt választasz példaképül vagy talán apostolt, akinek más célja és más életmódja van, ne csodálkozz ha a végén csalódtál!! Ez a te saját döntésed volt.
Jézus építi saját egyházát, a menyasszonyát, aki szereti ŐT. Szívéhez való Vezetőket keres. Összehozza az Ő Népét, az összes Gyülekezetekből, Felekezetekből, Országokból  és Népekből. Ő a Vezetőket, egy más kritérium szerint hívja el mint az egyes Egyházak. Így olvasom én az Apostolok Cselekedetei 6-os Részben. Az Ő Kiválasztása a hûségre, az Isten bölcsességére, a Szent Szellemmel teli alázatra, stb. alapul.
Az, hogy tudsz görögül vagy héberül beszélni, csak a 2. sorban fontos, ha egyáltalán. Ő egy csoportot hív el, testvéreket, akik kiegészítik egymást. Egy személynek soha nem szabad magában vállaljon mindent. Neki nincsen minden Ajándékokban meg a része.
Keressük az ÚR Jézus egyházát és vezetõit, az Ő értelme szerint!! Építsük az ÚR Jézus Krisztus Gyülekezetét, Egyházunk határain túl is! Legyünk aktívak a Jézus, királysága, egyháza, menyasszonya számára! Szenteljük fel magunkat Neki, a Urak URÁNAK, a Királyok Királyának! Megéri!

Köszönöm ÚR Jézus, TE megszabadítottad a TE Népedet a rabságból és a kötözésekből és a passzivitástól. TE egy erős és jóságos ÚR vagy! Én Téged követlek, mert TE szeretsz engem!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: