Ébredj fel!! – 2019.10.09

Serkenj föl, a ki aluszol és támadj fel a halálból, és felragyogott tenéked a Krisztus.
Efézus 5, 14

Mennyi ideig ülünk a Gyülekezeti padban, és vallási érzelmeink vannak? Mennyi ideig járunk a Biblia órára és az Ima órára, és talán a Kórusra? És mi az eredmény? Minden vasárnap, szerdán és pénteken, felépülés. És egyébként?
Mi történik a mi Gyülekezetünkben? Mikor hallottam utoljára Jézus hangját? Mikor vezettem egy embert a hitre?
Szünet évekig szünet. És ez nem a legrosszabb. Az ÚR Jézus iránti Szeretet szisztematikus gondolkodás és oktatás lett. Amikor valaki prédikál, ellenőrzöm, hogy minden a Biblia szerint van és ha valóban a Szentlélek beszél.
Ezért hívja az ÚR Jézus ezeket az Egyházakat halottaknak és alvóknak. Ezért aludtak el az Ázsiai közösségek, amelyeket Pál alapított, és már nem léteznek. – Mi lesz belőlünk??
Ezért mondja az ÚR Jézus: Serkenj föl, a ki aluszol és támadj fel a halálból!!
Ma ha az Ő Hangját hallod, akkor ébredj fel! Bánd meg a Szívednek keménységét és büszkeségét. Kérj bocsánatot a hideg Szíved miatt. Kérd meg a Szent Szellemet, hogy élessze újra a szeretet tüzét a Szívedbe, majd menjen be a kamrádba minden nap, és kérd meg az ÚR Jézust, hogy használjon téged. Mond meg neki, hogy készen állsz arra, hogy bárhová is küld téged, megteszed. És ha úgy érzed, hogy ő akarja, hogy tedd ezt vagy azt, akkor tedd meg. Áldásnak akar téged használni sokak számára! De ne lepődj meg azért, amit Jézus kér tőled. Ezek nem nagy dolgok, de valami nagyot formál Ő a kis lépéseidből. Ő az aki ezt véghezviszi, nem te.
Vedd le a hagyomány Szemüvegét és olvasd  a Bibliát, mint egy gyerek; – akkor Ő majd újból beszél veled. És akkor tedd úgy amint Ő mondja. Aztán ismét Világosság lesz Ő számodra, és új Életre kelt téged. Ébredj fel!!

Ó, ÚR Jézus, TE vagy az Élet, nem pedig halott tanítás! Hozd vissza a Szeretetet a szívembe és az életembe! A Szeretetet, amely mozgásba hoz. Köszönöm, hogy TE mindenkor velem vagy. Én bízok Tebenned!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: