A Dicsőítés Ereje – 2019.09.20

És hirtelen nagy földindulás lõn, úgyannyira, hogy megrendülének a tömlöcz fundamentomai; és azonnal megnyílának az ajtók mind, és mindnyájoknak a bilincsei feloldódnak.
Apostolok Cselekedetei 16, 26

Pál és Silas Philippi városában prédikáltak és ezzel nagy nyugtalanságot okoztak. Ezután, az emberek annyira izgatottak voltak, hogy megragadták Pált és Silást és a Főhatóság elé vezették őket, majd a csupasz hátukat megkorbácsolták, majd börtönbe vetették és bilincsekbe zárták. Hosszú időbe telt, amíg Pál és Silás felépültek a terrorból és visszanyerték az ÚR Jézus Krisztusban vetett bizalmukat. Aztán dicsénekeket kezdtek énekelni rendíthetetlenül hűséges URUKNAK, annak az ÚRNAK, aki maga is elszenvedett minden kínzást, verést és Keresztet, és most Ő az ÚR a Mennyben és a Földön, a Királyok Királya. Isten válasza, az ő hitükre és hűségükre egy Földrengés volt. Az egész Börtön megrázkódott, az Ajtók kinyíltak. Nagyon érdekes, hogy a Földrengés a foglyok láncait letörte és szabaddá lettek; – Talán egy Angyal cselekedett, és nem a Földrengés? Mindenesetre most mind szabadok voltak, milyen jó!!
A dicséretnek hatalma van a láncokat összetörni. Mert Isten hatalmasan cselekszik a dicséret idején. A Dicséret nem csak egy odaadó, boldog dal. Hanem az imádat és  isteni öröm a legmagasabb fokon. Mert a Sátán láncai már nem tarthatnak bennünket szorosan, mert felszabadulás van! Személyes börtönünk ajtaja kinyílik, és szabadok vagyunk! Mert ez az Istennek akarata.
De hol vannak azok az emberek, akik hűek Istenhez még ilyen körülmények között is, teljes szívből dicsérik Őt? Hol vannak az Istentisztelet vezetői, akik elérhetik ezt a mélységet és vezethetik Isten népét az ÚR jelenlétéhez?
Isten újra és újra álmokat, képeket és látomásokat ad, amelyek sötét, felhős égboltot mutatnak. De ekkor, felemelkedik a föld dicsérete, először csak gyengéden, de fokozatosan egyre erősebben. Ahol a dicséret emelkedik, a felhőtakaró megnyílik a föld felett, és Fény ragyog a Határon. A felhőkben lévő rés egyre nagyobb lesz, és a fény egyre jobban világít, míg az egész Határon világossá nem válik. Ezután a pogányok megismerik az URAT, akkor már nem lesznek  az ő börtönükbe és láncaikba megkötözve, akkor meggyógyulnak a mi Határaink, a mi Országunk.

Köszönöm Neked ÚR Jézus, és ismételten Köszönöm! TE vagy egyedül méltó az imádatra. TE vagy a Királyok Királya,az Uraknak URA, TE vagy a Krisztus, a Megváltó, a Gyógyító és a Szabadító!! Én Szeretlek Téged!!

PS: Wilhelm Busch lelkész és Corrie ten Boom beszámolnak a Dicséret hatalmáról, melyek bekövetkeztek a német börtönökben a Náci-Korszakban. Ugyanez vonatkozik az orosz Táborokra is: A Dicséret a szögesdrót Falak mögött is szabadságot teremt. Isten cselekszik!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: