Eltévedve és Elveszve – 2019.09.18

Mit gondoltok? Ha valamely embernek száz juha van, és egy azok közül eltévelyedik ….
Máté 18, 12

… vajon a kilencvenkilencet nem hagyja-é ott, és a hegyekre menvén, nem keresi-é azt, a melyik eltévelyedett? És ha történetesen megtalálja azt, bizony mondom néktek, inkább örvend azon, mint a kilencvenkilencen, a mely el nem tévelyedett. Ekképpen a ti mennyei Atyátok sem akarja, hogy egy is elvesszen e kicsinyek közül.

Tehát, eképpen beszél az ÚR Jézus, és eképpen véli is. Nem akarja hogy az Ő Juhai eltévelyedjenek és elvesszenek. Keresi őket, utánuk megy, sövényen, cserjésen, erdőn és mezőn keresi őket, amíg meg nem találja. És akkor az öröm annyira nagy, hogy minden más dologelfelejtésre kerül. Igen, nagy öröm van a Menyben, amikor egy bűnös megtér az ÚR Jézus Krisztushoz. Akkor Jézus áldozata nem volt hiábavaló! Olyan sokan vannak, akiknek nincs szükségük Jézusra, és vannak sokan, akiknek nincs szükségük másra, csakis az ÚR Jézusra
Jézus most a Menyben van, és mi vagyunk az Ő képviselői. Az Ő munkáját kel végezzük, és keresnünk kell az elveszetteket. Hol tévedtek el? Hol vannak csapdában? Milyen problémáik vannak?
A Börtönben voltam, Foglyokat látogattam. Nekik általában egy a problémájuk, és én ezen csodálkoztam, hogy a legnagyobb probléma a honvágy! Haza akarnak menni! Milyen jó, hogy az ÚR Jézus válaszol erre a problémára. Mi Otthon vagyunk, Őbenne, bárhol is vagyunk. És Ő, elkészített nekünk egy mennyországbeli lakást, amely sokkal szebb, amint mi azt eltudjuk képzelni. Ott van a mi Otthonunk, ott vagyunk otthon; – itt csak vendégek vagyunk. Ha közel vagyunk Jézushoz, akkor a magány már nem jelent problémát: Az ÚR, minden szeretetével, irgalmával és kegyelmével velünk van. Az Atya Isten velünk van, az összes Atyai szeretetével és védelmével. Békesség van a Szívemben; – bár sok problémáim vannak. De a problémák kívül vannak, a Béke pedig bent a Szívemben. Milyen jó dolgom van!
Igen, ezeket az eltévedt, elveszett juhokat keresi az ÚR, és ezért küld ki minket, hogy keressük meg őket, találjuk meg és hozzuk haza őket,az Atyához. Őneki, nagy vágya van a „bűnösök“ iránt!! Ne pazaroljátok az Energiátokat az „igazakkal“, keressétek a „bűnösöket“, az eltévedteket, az elveszetteket! Istenünknek, ezek vannak a Szívén.

Köszönöm ÚR Jézus, hogy TE kerestél és megtaláltál engem. Most pedig én el akarok menni és megkeresni, más elveszett juhokat, és visszahozni azokat az Akolba. TE Szereted őket!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: