Végre Jóllakva – 2019.09.16

És mindnyájan evének, és megelégedének.
Máté 15, 37

Igen, így van ez az ÚR Jézusnál: eszel, és valóban jóllaksz.
Ellenkező esetben nem sok idő múlva az étkezés után újra éhes lesz az ember, aztán az édes dolgok nem töltik ki az éhséget. Amikor az én Gyermekeim nem kapnak ebédet, egész nap körülnéznek, ezzel azzal Táplálkoznak, kortyolgatnak édes italokat. Ha üres a hasam, akkor rossz hangulatban vagyok. És amikor valamit tévesen ettem, akkorrendkívül kényelmetlenül érzem magam, és dörmögő is vagyok … Így érezzük magunkat, ha szellemileg nem táplálkozunk megfelelően,  elégedetlenek vagyunk, nyugtalanok, undorítóak, önsajnálatosak; – Egyszerűen boldogtalanok.
Nagyon függ attól, hogy mivel tápláljuk Szellemünket és Lelkünket. Milyen könyveket olvasunk és milyen filmeket látunk, mit szörfözünk az interneten, és milyen információkat kapunk a barátainktól. Ezek alakítnak bennünket, és formálják az elmét, szívét, és erőt. De rendesen jóllakva, csakis az ÚR Jézusnál lehetséges. Őnála minden megvan amely bennünket kielégít: megbocsátás, szeretet szavak, irgalom, elfogadás, idő … Minden, ami hiányzik. Csak az Ő Karjaiba  kell bocsátkoznom, és hagynom, hogy Ő cselekedjen. Amikor sétálok és elkezdek megköszönni és dicsérni, akkor jön Ő és arra késztet, hogy kezdjek el énekelni. Természetesen ez nem oldja meg a rám váró nehézségeimet, és a munka nem működik önmagában. De merészen és örömmel visszatérek a közönségből az Uraknak URÁTÓL, és ezután már nem is oly nehéz a munkám. Ő Áld!

Igen, ÚR Jézus, Tenálad van a megfelelő eledel. Tenálad én ehetek és valóban megelégedésig, és mindig jöhetek Hozzád, amikor ez az „éhes” érzelem előjön. Naponta akár tízszer is jöhetek! Van számomra Időd és nyitott Füled. Milyen jó is hogy Nálad megelégedésig táplálhatom a Lelkemet!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: