Az Élet Koronája – 2019.09.13

Légy hív mind halálig, és néked adom az életnek koronáját.
Jelenések 2, 10

Az Élet Célja ….. Igen, mi is az? Miért élek, hova halad ez az utazás? Vagy, kényelmessé teszem magam és azt gondolom, hogy ez így, tovább folytatódik örökké? – Az ÚR Jézus Krisztus az Élet URA, Ő megadhatja nekünk az Élet Koronáját, vagy nem, attól függően, hogy akarjuk-e.
Mi értéke van az Életemnek? Mire használom? Mire törekszem? Csak a Nyugdíjra vagy egy új Autóra? Gyerekekre, Házastársra, Szülőkre vagy más eszmékre? – Az ÚR Jézus akar lenni a Cél, a Vele való Harmónia és az Univerzum és a Menny Teremtőjével való bensőséges kapcsolat; – eggyé kel lennünk Ővele. Ez az az Élet, amelyre vagyunk tervezve. Csak ott van teljesülés a kitörésig.
Életemet odaadtam az ÚRNAK, mert Ő az Ő Életét adta értem, azért hogy nekem Életem legyen Őbenne. Átölel naponként az Ő Szeretetével. Egy Nap Ő nélküle elveszett Nap. Miként is tudnék visszatartani tőle valamit? Minden Őtőle származik: anyagi dolgaim, időm, energiám, egészségem, sőt az Életem is; – Mindez az Ő Erős, gyengéd kezében van. Bízom Őbenne, mert csak Ő az akiben, soha nem csalódtam.
Hűséges akarok lenni Őneki az életemben és halálomban. Azokra az Testvérekre gondolok akik, Észak-Koreában és másutt, akik az ÚR miatt, kínzó táborban vannak és meggyilkolásra kerülnek. A keresztényeknek, akiknek vissza kell térniük az iszlám államokba, ott pedig eltűnniük … Hűek a halálra. Ha én is megtenném? De Isten biztosítja nekem: ez úgy van mint Istvánnal, akit megköveztek Jézusért. Isten őt szorosan a Kezében tartotta, és István meglátta, hogy az Ég kinyílik, és az ÚR Jézust láthatta a Trón előtt állni. Lehet, hogy nem is érezte a kövezést, mert boldog volt az ÚRBAN. (vö. ApCsel 7, 54ff.)
A Testvérekre gondolok, akik haldoklottak, láttam őket, hogy milyen Békességük volt. Milyen áldott várakozás volt a Szemükben! Igen, ha az ÚR olyan közel áll hozzám a halál beállotta előtt, akkor én is halkan halhatok meg, Az ÚR Jézus Krisztus Ölében, az Ő Kezében. Ő hordoz engem.

Igen, URAM, egész életemben hűséges akarok lenni Hozzád. És amikor eljön az óra, TE hű maradsz hozzám. Köszönöm ezt a tudatot és biztonságot, amely kiküszöböli a félelmet. Köszönöm, a TE Jelenlétedet!!! Köszönöm, hogy TE vagy az ÚR!!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: