Istennek Szeretete – 2019.09.11

Istennek szerelme kitöltetett a mi szívünkbe a Szent Lélek által, ki adatott nékünk.
Római Levél 5, 5

A Szentlélek, az Isten Lelke nélkül semmit nem érzékelnénk Istenről és az ő munkájáról. Nem éreznénk, hogy az ÚR Jézus beszélni akar velünk. Nem vágyakoznánk Isten után. Teljes immunitásunk lenne Isten iránt.
A mi Gábrielünknek nem volt hideg érzése a baleset után, teljesen immun volt a súlyos fejsérülések miatt. Lassan ismét előjön, de éppen úgy amint ő nem érezte a hideget, vannak egyesek Isten iránt; – immunok.
Ez az Istentől származó érzelem, olyan ajándék, amelyet tovább kell képeznünk. Először is, érezzük az Ő békéjét és örömét. Utána az Őjelenlététét és a meleg közelségét. A legjobb, fürdeni Isten szeretetében; – csak nyugodtan kel maradnunk, élvezzük ezt a szeretet érzelmet, majd megtapasztaljuk azt, amint áthatol bennünk az Ő szeretetének áramlása. Csodálatos! Nehéz visszatérni a földre, örökké ott akarnánk maradni.
Mindez szép és jó, hogy ez nem megtévesztő érzés, hanem valóság. Isten érzelmekkel hozott létre minket, és mi ezt, pozitívan tudjuk elfogadni és fejleszteni őket.
Ezek a pozitív érzések képessé tesznek minket, és arra ösztönöznek bennünket, hogy aktívvá váljunk az ÚR iránt, hagyjuk el a bűnt, és ne szomorítsuk meg az URAT, és akkor ezek késztetnek bennünket, arra, hogy másoknak is hirdessük, az ÚR Jézus Krisztus Jó Hírét.
Egynek kell lennünk az ÚRRAL, egy Szív és egy Lélek.
Emberként az ÚR Jézus, nagyon pozitív személyiség volt, telveörömmel, együttérzéssel, türelemmel és kedvességgel. Ő szeretne bennünket átalakítani, hogy Hozzá legyünk hasonlóak. Önző, szorongó jellegünk átalakulása, megköveteli Isten aktív és szorongó beavatkozását és a mi erre irányuló szándékunkat. Engedelmesnek lenni e vezetésnek elengedhetetlenül fontos, különben elvész a szellemnek jelenléte. Ezért van az, hogy sok keresztény annyira tehetetlen és örömtelen

Köszönöm, ÚR Jézusom, TE megadod a Szent Szellemet, amely segít nekem Hívő Kereszténynek lenni és maradni! TE mindent megcselekszel énbennem, hogy mind jobban hasonlítsak Hozzád. Én a TE rendelkezésedre állok, mert TE csak jókat gondolsz el számomra. Bocsáss meg, ha nem mindég hallgatok Rád azonnal, és a saját utamat akarom járni!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: