Isten Országa – 2019.09.10

Elmenvén pedig prédikáljatok, mondván: Elközelített a mennyeknek országa.
Máté 10, 7

Jézus kiküldi tanítványait és utasításokat ad nekik az eljárásaikhoz. Az Izrael elveszett juhaihoz küldi őket, és elmondja nekik az üzenetet: Elközelített a Mennyeknek Országa! – És utána, hatalmat ad nekik a betegségek, a démonok és akár a halál felett is. Hirdetniök kel Istennek Kegyelmét és hogy ne vegyenek el pénzt ezért. Nem kell aggódniuk karbantartásukért, étel, ital, ruházat, pénz és egy tetőért a fejük felett. A Mennyei Atya törődik azokkal, akik érte dolgoznak.
A Mennyország nem csupán szavakból, bölcs teológia és bibliai tudásból áll. Sem nem csak a jámbor hagyományokból. Hanem az Hatalom és Erő is.  Ez utóbbi, az egész életet, lelket, szellemet és testet érinti. Semmi sem marad ki. A Mennyeknek birodalma ott van, ahol Isten az ÚR és az ÚR Jézus a Király és ott Istennek akarata uralkodik.
Egyszer az ÚR Jézus vitába kerekedett a farizeusokkal és az írástudókkal.  Azt mondta nekik, hogy nem ismerik a Szentírásokat és így, sem az Istennek hatalmát. – Habár a Szentírásnak minden betűjét, szavait kívülről ismerték. A Szentírást mégsem értették meg! Az én Apám néha azt mondta: Néhány ember nem látja az erdőt a fák miatt ….
A tanítványok nem változtathatják meg az embereket új doktrínákra, sem pedig valódi hitre. Hanem megkel az embereket hívni, az Isten Országába, azért, hogy az életük, Isten uralma alá kerüljenek. Ez azt is jelenti, hogy az ellenség uralma megszűnik és széttörik. Gonosz erők, rabság, bűn, sok rossz és korai halál által okozott betegség és szenvedés (amint ez volt a mi Fiunknál, Gábrielnél, aki a baleset után meghalt, de újra lélegezni kezdett), mindezt Jézus nem akarja, vagyis ez és ezekhez hasonló estetek, az Istennek Országában nem lesznek! Aki a mennyek királyságának tagjává kíván válni, és Jézushoz kíván tartozni, igényelheti ezt a szabadságot a gonosztól való felszabadulást és imádkozhat a testvérekkel. Mi bízzunk csak továbbá a mi URUNKBAN, hogy Ő folytatja azt, amit már itt a Földön még a kezdet kezdetén tett! Hívjuk meg az elveszett embereket azért, hogy Isten Királyságának állampolgáraiává váljanak, Jézussal a Királlyal. Ő Szeret minket!!

Köszönöm ÚR Jézusom, hogy én is , egy Állampolgár lehetek az Istennek Országában! TE, Drága áron váltottál meg engem.Tudod, a gonosz megnehezíti gyakran az életem, de TE felettem tartod a Kezeidet. Köszönöm a TE Gondviselésedet, a védelmet, a gonosztól való megszabadulást, a bűnbocsánatot, a békét és az örömöt! TE újjáteszed az Életemet!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: