A Szívem ​ ​-​ ​ 2019.09.05

Minden féltett dolognál jobban õrizd meg szívedet, mert abból indul ki minden élet. 
Salamon Példabeszédei 4, 23 

Miért vagyunk ilyen ritkán gondtalanok és boldogok? Mivel a szívünk panaszkodik, panaszkodik.
Miért töltjük be Szíveinket minden gazzal! Ezek nem csupán brutális filmek, hanem a gyerekeknek szóló trükk rajzfilmek vagy az éjszakai műsorok, amelyek még felnőtteknek sem alkalmasak, hanem bűntudat, sérülések, aggodalmak, irigység, kapzsiság és még sok más.
Mert a szívnek teljességébõl szól a száj; – Mondja az ÚR Jézus, a Máté 12:34 -ben. Te is egy olyan morcos vagy, rossz dörmögő medve? Mindig megtalálod a legkisebb hibát és a hajat a levesben? Te is olyan zavarkészítő vagy, aki mindig azt gondolja, hogy talán valami rosszul fordulhat elő? Bosszant az ha, valaki másnak van egyvalami jobb dolga? Szégyelled a régi dolgokat, amelyeket el kellett volna rég felejtened? És ez, valamiféleképpen, ez a múlt emléke visszahoza a depressziót?
Jó, ha van egy olyan embered, akiben megbízhatsz, és aki megfigyelhet és beszélhet az életedbe. Ennek joga van megkérdezni téged, miért reagálsz mindkét módon. Jó megtalálni a közös okot, miért állnak fel még mindég a panaszok.
És ekkor mér az ÚR elé lehet tárni közösen az ügyet  – bocsánat és bocsánatkérés, megbocsájtás, kérelem a gyógyulásért, ott ahol a sérelem van, vigasztalás kérése, ahol a szeretetlenséget tapasztaltuk meg, és hagyjuk ezeket a súlyos dolgokat Istennek megosztani az Ő szerető, szelíd kezek gyógyít. Különösen azt akarjuk, hogy az aggodalmakat Őreá bízzuk, és ezután hálásak vagyunk, hogy Ő segít.
És ekkor már tovább akarunk lépni. Amikor a szívünk végül üres az összes szennyeződésektől azt akarjuk hogy betöltsük azt, IstennekLelkével. Az Ő Kedvességével, irgalmasságával és irgalmával, örömével és békéjével. Akkor gondtalan, boldog életünk lesz! Őneki, Jó tervei vannak számunkra!!
„Adjad, fiam, a te szívedet nékem, és a te szemeid az én útaimat megõrizzék. ;“ amint azt Isten mondja a Példabeszédek 23:26-ban

Köszönöm, ÚR Jézus, TE mindent ki akarsz venni a Szívemből, ami engem neheztel. Meg akarod gyógyítani a Szívemet minden fájdalom és elhagyatottságtól. Igen URAM Neked adom a szívemet, hogy megtisztítsad , meggyógyítsad és a TE Lelkeddel betöltsed azt!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: