Egyedül Krisztus​ ​ -​ ​ 2019.09.02​

A melyben van a bölcsességnek és ismeretnek minden kincse elrejtve. 
Kolossé 2, 3

Őbenne, –  ez Krisztus. Az ÚR Jézus Krisztusban található meg, Őbenne vannak elrejtve, mind a Mennyei Kincsek.
Néhány olyan barátra gondolok, akiknek Jézus Krisztus nem volt elég, mert nekik kellett; – bölcsesség, hatalom, pénzt akartak, és felcserélték az ÚR Jézus Krisztust egyházi mítoszokra és hagyományokra, pénzre, vagy felemelkedtek a hierarchiában. Jézus Krisztus csak a szájukban van, már nem a szívükben és Ő már nagyon régen nem ÚR az életükben.
Rossz csere!
Ha ki akarjuk emelni a Krisztusban rejtett kincseket, akkor a vele való közösségre van szükségünk, időt töltsünk Vele, csendben és az ŐTársaságában, más keresztényekkel együtt. Ott, lehet ŐT megtalálni.
Ő Minden igényünkre válaszol. Az Ő Megváltása egyetemes.
Most hallgattam egy dalt: ( What a beautifull name He has) Milyen gyönyörű neve van …. Ez egy csodálatos dal, és én imádkozom. Az Ő csodálatos Nevének imádásával nagyon-nagyon közel állunk hozzá. Ő egyedül méltó az Imádatra!
Az Istentisztelet alatt, az Imádat alatt, Szelleme működik bennünk és rajtunk, megváltoztat minket, adományait adva, örömmel tölt be bennünket és még egészségünket is javítja.
Érdemes, hogy mindennap több időt töltsünk Vele. Ez segít bennünket abban, hogy felszámoljuk azokat a kincseket, amelyeket az ÚR Jézus Krisztus számunkra tart fen. Valóban, Neki mindene van számunkra! Mert Ő nagyon szeret minket. Hogyan is vonhatna el valamit tőlünk?
Ezekhez a Kincsekhez vezető Út nem a bölcsesség irodalmán, a tanfolyamokon, a miszticizmuson és a szemináriumokon keresztül találhatók meg. Mert ezek a Kincsek, eképpen elérhetetlenek számunkra. Ezek a Kincsek megtalálhatók, de csak egy Személyben, az ÚR Jézus Krisztusban. Egyedül Ő a Cél, az Út, az Igazság és az Élet. Őbenne egyedül található meg minden, amire nekünk szükségünk van. De Nélküle nem találhatjuk meg mindezt. És Ővele ezeket, egyszerűen csak Ajándékként kapjuk meg. Sajnos, hogy az Adományozót és az Ajándékozót gyakran összetévesztik!
Ő a Fórás, Ő az Élet, Ő egyedül!!

Köszönöm, ÚR Jézusom! TE vagy az Út, az Igazság és az Élet számomra. Tenálad, mindent megtalálok, amire szükségem van …… és még többet is. Köszönet a TE dicsőséges Jelenlétedért, a békességért, az örömért, a szeretetért és a reményért!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: