Az Atyám ​ ​- ​ ​2019.08.31

Elvégzi értem az Úr. 
Zsoltár 138, 8

A mi Istenünk nem egy gondolkodásmód. Ő nem elvont, valahol a Menyben, vagy a mi gondolkodásunkra korlátozódó. Aktívan részt vesz az életünkben, közeli, érdekli minden apró dolog!
Ő a Személyes isten. Ő vigyáz rám. Ő az én Atyám, a Mennyei Atyám, aki szeret engem.
Az én Problémáim mindig nagyon konkrétak, és az Ő segítsége nem mindég jó tanácsok vagy kedves szavak, hanem konkrét is. Minden problémára különleges megoldást kínál. Nem készít általános terveket vagy tanácsot, hanem személyesen ad tanácsot, és szem előtt tartja a probléma összes aspektusát. Soha nem szabványos megoldás, hanem mindig egyénre szabott.
Különböző lehetőségei vannak, és mindenki számára különféle tanácsokat kínál. Pontosan tudja, mi a baj. Gyakran imádkozom valamiért, de Ő már másat is tett. Ez fontosabb volt az Ő számára, és így volt a helyes rend; – Ezt csak később értettem meg.
Ő vigyáz rám. – A mi Gyülekezeteinkben vannak olyan emberek, akiknek problémái vannak, olyan nagy problémák vannak, amelyeket általános tanácsokkal nem lehet megoldani. De Ő mindenkit ismer, ismeri a terápiát és a segítséget. Egyedül Ő képes vigasztalni a Szívet, örömet adni még nehéz időkben is, békét adni a fáradt Szívnek.
Amikor körülnézek, megváltott embereket látok. Olyan sokan vannak, akiknek megoldhatatlan problémái voltak, de az ÚR Jézus segítségével megszabadultak. Most pedig, sugárzik Istennek öröme az Életükből; – még ha nem is minden problémák  lettek megoldva, de úton vannak. Kiváltságos!! Mind Gyermek, nem éreztem, hogy valaki is szeretne, vagy hogy elvagyok fogadva. De az ÚR vigyázott rám. A Kezét felettem tartotta, hogy ne legyen bántódásom és hogy ellenállhassak a nyomásnak. Aztán hagyta, magát megtalálni, és Önmagával töltötte be, magányos szívemet a jelenlétével. Azóta is munkálkodik bennem, s ezért, gondtalanul, boldogul, békével, hálával telve élhetek. Ő elfogad engem és pozitívvá tesz, bátorságot ad, az Ő Beszédével vigasztal, nagyon szorosan körülvesz, és mély, határozott hitet ad az Atya szeretetéhez.
Milyen jó is, hogy ŐT megtaláltam! Mert ő vigyáz rám.

Köszönöm, ÚR Jézus! TE vagy az az Isten, akit szeretek, mert TE előbb szerettél engem. Egyedül Tenálad, vagyok én biztonságban!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: