Izráel Őrizője​ ​ – ​ ​2019.08.17

Szemeimet a hegyekre emelem, 
onnan jön az én segítségem. 
Az én segítségem az Úrtól van, 
a ki teremtette az eget és földet. 
Nem engedi, hogy lábad inogjon; 
nem szunnyad el a te õrizõd. 
Ímé, nem szunnyad és nem alszik 
az Izráelnek õrizõje! 
Az Úr a te õrizõd, az Úr a te árnyékod
 a te jobbkezed felõl. 
Nappal a nap meg nem szúr téged, 
sem éjjel a hold. 
Az Úr megõriz téged minden gonosztól, 
megõrzi a te lelkedet. 
Megõrzi az Úr a te ki- és bemeneteledet, 
mostantól fogva mindörökké!  
Zsoltár 121

Igen, oly szépek a Zsoltárok! Jó ha minden reggel olvasunk egy keveset, ami aztán egész nap pozitív hatással van.XXX
Ha a gondok olyan nagyok, mint a Hegyek, akkor az ÚR még nagyobb. Nézünk a nagy Hegyekre – de jobb, ha egy kicsit magasabbra nézünk, közvetlenül az ÚRRA! Ne hajtsuk le szomorúan a Fejeinket, ne nézzünk a lábaink alatt való piszokra; tartsuk fel a Fejeinket, és nézzünk Őreá, Arra Aki oly nagyon szeretett és szeret bennünket!
Ő szeretne oly bőven Áldani. Időnként meghiúsítják ezt, a hitetlenségünk és a kicsi ostobaságunkkal, a „talán gondolkodásmódunkkal“, a bántalmazásainkkal, háládatlanságainkkal és a Pénz iránti sóvárgásainkkal. Meg akarjuk szüntetni ezt a „Talánt“ (Ha valóban azt mondta az ÚR …… – és ezzel a mi pusztító gondolkozómódunkkal amelynek  az a hatása végül is, hogy a Hitből nem marad semmi), csak a dörmögés, a keserűség, a büszkeség és egyes dolgok kapzsisága. Mi ŐT akarjuk mindenáron; kerüljön az bármibe. – Ő oly csodálatos, szerető, gondoskodó Atya! Az Ő védőszárnyai alatt teljesen biztonságban vagyok.

Köszönöm Mennyei Jó Édes Atyám! TE oly nagyon szeretsz engem, és soha nem veszítesz el engem Szemeid elől. Az ellenségnek nem szabad velem azt cselekednie, amit akar. TE megszabtad neki is a bizonyos határt. Te vagy a Győztes, és Veled, bátran haladok az Élet folyamán! TE mindég jó vagy hozzám!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: