Ő hamarosan jön ​ ​-​ ​ 2019.08.07

És akkor meglátják az embernek Fiát eljõni a felhõben, hatalommal és nagy dicsõséggel. 
Lukács 21, 27

Egyesek attól tartanak, hogy ellesznek feledve, amikor az ÚR Jézus újra eljön. Egyesek attól tartanak, hogy meghalnak, és holttestük szétszóródik, és az ÚR nem találja őket. – Ezek a félelmek a sok hamis és kínos tanításokból származnak.
Valójában minden nagyon egyszerű: Jézus újra eljön, és az egész világ látni fogja és felismerik ŐT. Amint a villám az egész földre elhatúgy lesz az ÚR visszajövetele is. Minden Szem megfogja látni ŐT. Aztán elküldi az Ő angyalait, akik összegyűjtik mindazokat, akik Krisztusban haltak meg. Minden Gyermekét összegyűjti, nem lesz egy sem elfelejtve!
Akkor, 2000 évvel ezelőtt, mint kicsi gyermek jött, ártatlan és sebezhető. De hamarosan a Királyok hatalmas Királyaként és az angyali seregekkel fog eljönni! Akkor senki sem lesz képes ellenállni neki. Ő a Krisztus, Ő a Király!
Akkor végre békességünk lesz. Akkor végre nyugalom lesz és a harc véget ért! Akkor az igazságszolgáltatás szabályai és a csalások, véget érnek. Akkor az emberi életnek ismét értéke lesz! Akkor többé nem lesz rabszolgaság, sem élni kevés, meghalni sok a fizetés, s nemkel foltozgatni az ingünket. Akkor dicsérhetjük szabadon Urunkat, a börtön félelme nélkül! Akkor senkinek nem vágják le a fejét, azért mert Keresztény! Ó, URAM, jöjj hamarosan!
Az Ő második megjelenése, a mi végső megváltásunkat jelenti. Már itt és most is, megkapjuk az örökkévalóság ízét: mert gyógyulások történnek, megtisztulások, bocsánatok, felszabadulások, örömök és Békesség. Akkor minden Elvégeztetett. A felszabadulás és az Öröm zavartalan lesz! – Ó, URAM, jöjj hamarosan!
Akkor nincs többé korrupció, és a Bíróságon is, Igazat ítélnek. Aztán a sebész már nem fogja a ,,kezét nyújtani“ mielőtt kezet adna. Ezután  a béke és az udvariasság lesz látható az utcákon, és nem lesz szabad vadászat a gyalogosokra. Ó, URAM, jöjj hamarosan!
Akkor igazán élhetek, amint az ÚR akarja. Most még a kísértések és a gyötrelmek vesznek még körül, és néha sajnos győznek. De majd akkor, szabad és tiszta vagyok az Ő számára, az én szeretett Megváltóm számára. Ó, URAM, jöjj hamarosan!!

Köszönöm, ÚR Jézus, TE hamarosan eljössz hogy engem Magadhoz vegyél! Akkor majd egyek leszünk, TE és én. Most gyakran a bűn újra és újra elválaszt minket. De TE jössz, hogy megváltsál örökre engem! Ó, Uram, jöjj hamarosan!!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: