Egy új Nap​ ​ -​ ​ 2019.08.06

Azért te benned bíznak, 
a kik ismerik a te nevedet; 
mert nem hagytad el, Uram,
a kik keresnek téged. 
Zsoltár 9, 11 

Pontosan itt fejezi ki magát, kiválóan az Evangélium: Ő nem hagy el engem! Minden feszültségek közepette Ő velem van. Ő az én Sziklaváram és Segítőm! Ő az én vigasztalásom, Ő az én Erőm! Ő az én örömöm, életem, reményem!
Ezért keresem őt reggel, amikor felébredek a nap kezdete előtt. Persze, reggel ugyanolyan fáradt vagyok, mint mindenki más, de tudom, hogy a nap kaotikus lesz, ha nem adom át az ÚRNAK. Szükségem van a segítségére a mindennapi életben, ez számomra fontosabb, mint bármi más. Csak akkor élhetem át az élet viharát és a mindennapi élet apróságait. Szükségem van Őreá, a Segítőmre, a Megmentőmre, Megváltómra: Jézusra. Nélküle a nap csak rohanás és harc lenne.
Mennyire jó, ha minden elnyomásban és minden problémában, Hozzáfordulhatok az ÚRHOZ (akár egészség, akár munkahely, akár a család ügyében). Ő megérti, hogy mire gondolok. Jelen van, és támogat engem. Mennyire jót tesz ez a tudat és magabiztosságot!!
Egyedül Ő az életem URA. Nem a Problémák és nem más emberek, csakis Ő egyedül.
Ezért jövök hozzá reggel jókorán, kiöntöm a szívemet előtte, dicsérem és magasztalom ŐT. Aztán, együtt kezdhetjük a Napot. Ez tényleg enyhítő és örömteljessé tesz!!
Igen, valóban barátságot lehet kötni az ÚR Jézussal. Ő az, aki teljes mértékben megért engem. Ő mindég mellettem van. Ő az, aki nap mint nap vezet az Életre. Ő mindég betartja a szavát, és ha majdegyszer az Atya előtt állok, Ő áll fel, Ő jár közben érettem. Mennyire jó is ez a tudat! Biztonságban vagyok az Ő Kezében …

Köszönöm ÚR Jézusom! Te vagy az én Üdvösségem és a Megváltóm! Veled jól átélhetem ezt a napot is. TE viseled a Gondomat. Köszönöm!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: