Felszabadítva az Adósságtól – 2019.08.01

Amit csak kérni fogtok az Atyától 
az én nevemben, megadja néktek. 
János 16, 23

A bűntudat sok ember számára nagy probléma. Talán nem mindig nevezzük „bűntudatnak“ vagy „bűnnek“. De hibáink és kudarcaink, bűnünk és szennyeződéseink, Isten iránti engedetlenségeink, lázadásaink, és a más emberekkel folytatott küzdelmeink és a mi magunkkal való rendetlen eljárásaink, kikészítenek bennünket. Ezt a problémát meg kell oldani, különben soha nem leszünk szabadok! Soha nem leszünk nyugodtak, rendben, boldog emberek, ahogy Isten azt szeretné, és nem, hogy folyamatosan a múlttal gyötrődjünk. Minden, ami csak volt, az nyaggat bennünket. A mi kudarcaink, valamint mások kudarcai velünk szemben.
Jézus meg akar szabadítani minket mindezektől. Neki Hatalma van erre, csakis Őneki egyedül. A Kereszten meghalt a bűneink és bűntudataink miatt, vagyis átvette, megfizette az árat, megkapta a büntetést ezekért. És most, mi meg szabadultak vagyunk ettől. Vajon Hisszük e mi ezt? Az ellenség újra és újra dörzsöli orrunk alá és káromolja ŐT, mondván: Isten megbocsáthat másoknak, de teneked nem! Ne higgy neki!
Nekem, nagyon, nagyon nehéz volt hinni a megbocsátásban. Minden reggel, éreztem magamban, a kudarcot. És minden reggel meg kellett küzdenem azt, hogy a megbocsátás számomra is érvényes!
Amikor a Szentlélek betöltött engem, ez a hitetlenség csomója végre feloldódott. És most, el tudtam hinni, hogy: Az ÚR szeret engem, megbocsát nekem, Isten Gyermeke vagyok! A Szent Szellem vezet minket el a bűntől. (Ha már nem érzed magad bűnösnek, és nincs annak a tudata sem, akkor tudhatod, hogy az ÚR már nem dolgozik, az Életedben, de mindaddig, amíg érzed a lelkiismeretedet, Akkor az azt jelenti hogy Ő nem mondott le rólad.) – És Isten Szent Szelleme képessé tesz minket arra, hogy higgyünk , A bűnök megbocsátására is! Csodálatosan szabaddá, gondtalanná, boldoggá és megbízhatóvá tesz minket! Ő csodálatos !!
Ahogyan ezt az ÚR Jézus megígérte: amit te kérsz, az megtörténik! Ugyanez van a megbocsátással is.
Ó, Gyermek, ha csak el tudnád hinni, milyen örömmel bocsát meg Isten neked, és hogy boldognak akarja látni az Ő Gyermekét!! 

Köszönöm, ÚR Jézus!! Te mindent újra rendre állítasz. Még a legsúlyosabb bűnt is megbocsátod és gyógyítod a sebeket. Mindez csak Tőled lehetséges. Te egy csodálatos ÚR vagy!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: