Sok Nép az én Városomban – 2019.07.18

Ne félj, hanem szólj és ne hallgass: Mert én veled vagyok és senki sem támad reád, hogy néked ártson; mert nékem sok népem van ebben a városban.
Apostolok Cselekedetei 18,9f.

Pál Korinthusba volt, és ott beszélt a Zsidóknak az ÚR Jézusról. De a Zsidók elutasították az Evangéliumot. Ekkor ő, a Pogányokhoz ment és a Görögökhöz, és hirdette nekik az Evangéliumot, és azok meghallgatták őt. Isten ezeknek, kinyitotta a Szívüket, és felismerték az igazságot az ÚR Jézusról. Éjjel, álomban, Isten beszélt a fenti szavakkal Pálnak. Ez Pált bizonyára nagyon bátorította ! És maga Isten megáldotta Pál szavait, és jelekkel és csodákkal megerősítette azokat.​
Mindenütt vannak emberek, a falukban és a városokban is, amelyeket Jézus az ő királysága számára kijelölt. Sokan tartoznak Őhozzá e Földön! Ezért nem akarunk csendben maradni, hallgatni, vagy elrejteni az Ő Evangéliumát, hanem, bátran Bizonyságtevők akarunk lenni. Mindenki az ő Ajándékaival, amint azt Istentől kapta. Nem mindenki olyan nagy beszélő, mint Billy Graham, de mindenkinek megvan a saját különleges Ajándéka. Ha mi, a mi Ajándékainkkal Istennek rendelkezésére állunk,, akkor Ő megteszi azt, amit mi nem tehetünk meg. A Korinthusi Levélben gyakran jelezve van, hogy az Evangéliumot nem szép szavakkal hirdették, hanem hatalommal.
Isten Pálon és másokon keresztül sok jeleket tett! Többet akarunk bízni egy cselekvő Istenben és kevésbé a miszép Szavainkban! Szeretnénk dicsőséget adni Istennek, nem pedig finom stratégiáinknak, előadásainknak, tanításainknak, erkölcsünknek és másoknak. Nem, ez az Ő megtiszteltetése, mert Őa cselekvő, és mi csak az Ő tanúi vagyunk. Nem akarjuk hirdetni tanításunkat vagy erkölcsünket, hanem csak az Evangéliumot, a Jó Hírt, azt, hogy az ÚR Jézus Krisztus a Megváltó. És mi a mi Imádságainkkal Istennek Trónját akarjuk ostromolni azért hogy Ő összegyűjtse az Ő Népét a mi Falvainkban, Városainkban és az Országunkban.

Köszönöm, ÚR Jézus, hogy TE bátorítasz engem! Mert velem vagy, és azt végzed, amit én nem tudok. TE magad bizonyítani fogod magadat az Emberiségnek; – Mert én nem tudok meggyőzni vagy rábeszélni senkit, csak bizonyságot teszek Terólad és a TE Jóságodról. Köszönöm, hogy nekem, megmutattad magad, és könyörültél rajtam, Megmentettél, megbocsátottál és új Életet adtál. És most én is azt akarom, hogy mások is Rádtaláljanak! Mert TE vagy a Segítő, a Megmentő, Barát és Szabadító!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: