Felszabadítva a Teher alól – 2019.07.13

Jézus kérdezi:
Mi könnyebb, azt mondanom-é a gutaütöttnek: Megbocsáttattak néked a te bûneid, vagy ezt mondanom: Kelj fel, vedd fel a te nyoszolyádat, és járj?
Márk 2, 9

Én mindkettőt egyaránt könnyen mondhatom. De semmi nem követi a szavaimat, mert nincs hatalmuk. Nem bocsáthatják meg a bűnöket, és nem tudnak újra életet teremteni. Az én szavaim csak szavak maradnak.
Másképpen va ez Istennél. Amit Ő mond, az megtörténik. Mikor azt mondta: Legyen világosság! – Akkor azonnal megtörtént: létrejött a fényerő; A világosság arra teremtetett meg, ahol  sötétség volt. Az ÚR Jézusnál is ez van: Amit Ő mond az meg is történik. Amikor bűnöket megbocsát, eltűntek, felszámolásra kerültek, ellettek feledve. Amikor azt mondja a megbénultnak: Kelj fel! – Az megtörténik. Nem létezik,megoldhatatlan probléma a Mindenható Istennél! Ugyanaz az Ő számára, hogy bűnöket bocsásson meg, vagy gyógyítsa meg a betegeket. Az Ő számára egyaránt egyszerű és a mi számunkra egyaránt lehetetlen.
Bűn, bűntudat, tisztátalanság, megbocsátatlanság, szégyen a kudarcról, ezek azok a dolgok, amelyek megnehezítik számunkra az életet. Rejtett bűnök kötöznek bennünket. Sok energiát kell költenünk arra, hogy senki ne tudjon róla, és hogy ne keljen folyamatosan gondolkodnunk felőle. De a pszichiáterek tudják, a bűn az adósságok az ember egyik alapvető problémája. Ezért kel fogyasszanak annyi altatókat és antidepresszánsokat, vagy mindent elfojtanak az alkoholba. Csak a bűntudat valódi megbocsátása lenne az üdvösség és a felszabadulás megoldója!
Tapasztaltam, hogy Jézus megbocsátja és megszünteti a bűntudatot. Milyen boldog voltam! Alig tudtam valamit három napig aludni! És láttam, a korábbi hideg Jégtömböket, amint felszabadultan örömmel ugrándoztak. Élettelenek , örömtelenek, komorak, telve önbírálattal voltak, majd jött az Üdvösség. És egyszerűen öröm robban fel! Mintha az ÚR Jézus azt mondta volna: „Kelj fel, meggyógyultál!” És azok hittek és jártak. Nem, ők valójában örömmel ugrándoztak! Oly sok év után bénultan a bűntudattal és a kudarcokkal, és végül itt a felszabadulás! Igen, Jézussal lehetséges, Neki hatalma van, hogy megbocsássa és eltörölje a bűnt!

Ó ÚR Jézus, mennyire jó hogy TE jelen vagy! Megbocsátottad az én Bűneimet és Adósságaimat elengedted. Most pedig szabad vagyok! Teher nélkül, boldogan ugrándozhatok és táncolhatok, és énekelhetek! Ó, milyen jó veled, szeretett URAM!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: