Lelki Éghajlatváltozás​ ​ – ​ ​2019.07.12

Jézus mondja:
Azért jöttem, hogy e világra tüzet bocsássak: és mit akarok, ha az immár meggerjedett? 
Lukács 12, 49

Mind melegebbé válik a F0ld, és a jég megolvad, az árvizek egyre nagyobbak, és egyre több vízáramlat fedi be a Földet.
Nem kéne ennek eképpen lennie! De szellemileg mindenáron így kéne lennie!
A mi Szívünk nem maradhat hidegnek, mint a jég blokk, annak égnie kell, a mi szeretett URUNKÉRT. A Szeretet sok emberben hideg; A bűnbánat és az ÚRHOZ való megtérés által a szeretet újra felfrissülhet és forróvá válhat, mint az akkori, az első Szeretet napjaiban. Forró szeretet, amit az ÚR Jézust kíván! Hideg doktrínák, hűvös gondolatok és hideg vallásosságok, ezeket Ő nem állhatja.
Minél forróbban, imádják és szeretjük az ÚR Jézust, annál több jég olvad meg.
A hideg jégszívek. Oly sokan szigetelik el magukat másoktól, gondolván hogy így már nem bántja őket senki. Ezeket is, csak a Jézus szeretete és megbocsátása gyógyíthatja meg! Olyan sok ember jéghideg az előnyére; Csak Jézus érheti el őket, és új emberekké változtathassa őket. Jézus szeretete megolvaszt minden jégblokkot. És mindezekre szükséges a mi forró imáink felemelése Őhozzá! 
Először is hagyjuk, hogy Jézus szeretete ismét körül öleljen bennünket és aztán forró szeretettel és imádattal válaszolunk rá, majd elfogadjuk az ő nézeteit a dolgokról és az embertársaink nézetéről, majd hevesen imádkozunk magunkért és az Embertársainkért és ezeket Jézus meghallgatja és megolvasztja a jeget, majd az árapály felemelkedik, majd a elárasztják a Földet az ÚR Ismeretével. – Csodálatos Idők lesznek!
Az ÚR Jézus Krisztus tüze, elfedi az összes fájdalmakat. Megolvasztja lelkünk jegét. Új életre keltet. Elégeti a bűntudatot és a szennyeződést. Lehetővé teszi, hogy bensőséges barátságot formáljon másokkal, és ezzel eltünteti a magányt. Ó, jöjj Istennek tüze!

ÚR Jézus, a Szívemnek Érted kel égjen! Bocsáss meg, néha túl lusta és kényelmes vagyok, néha a régi sérülések mögé rejtem magam.. URAM, élni akarok! Érted akarok égni!! Csak egyedül TE vagy erre méltó, mert TE szerettél engem először.

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: