Az imádság … – 2019.07.06

Jézus mondja:
Maradjatok én bennem és én is ti bennetek.
János 15, 4

Van egy nagy Üresség a Szívünkben. Valami hiányzik. Egyesek számára a magány, másoknál sötétség van, pusztulás, értelmetlenség, bűntudat, üresség, depresszió, céltalanság, üldözés. Sok olyan dolog van, amelyben ez az üres tér, ez az üresség kimutatja magát. Csak akkor válik teljesen jóvá, ez az üresség, ha a Teremtővel egyetértünk.
Egyszer az ÚR, megteremtette az embert, és ,,lehellett vala az õ orrába életnek lehelletét.“ De az ember önállóvá vált és Isten nélkül akart élni. Azóta a lelkünk bennünk, az Isten Lelke iránt vágyakozik. Azóta nagy a vágy a Békeség és Harmónia, iránt bennünk. Azóta Isten a tudtunkon kivüli célunk volt, és van, sokan sajnos nem érik el ezt. De az ÚR Jézus Krisztus jelen van, Ő az Út, az Igazság és az Élet, senki sem jöhet az Atyához, csakis Őáltala.
Jézus egy az Atyával. Amikor mi Jézussal eggyé válunk, akkor az Atyával is egy vagyunk, a Teremtővel. Csak így lesz az Út, Út, különben nem fog működni. Mindenki, aki más módon próbálkozik, az mindig keres, és soha nem talál.
Az ÚR Jézus meg akarja adni a szívünk Harmóniáját, amelyre mi oly régen vágyunk. A Vele folytatott intim párbeszédben Jézus közös beszélgetésében találjuk meg ezt a Harmóniát. Ott Ő megnyugtatja a Szívünk viharait. Ott békét teremt. Ott eltemeti a bűntudatot, az ürességet és a hiábavalóságot. Ebben az ismerős közösségben megszabadít téged a sötétségtől és más kötelékektől. Átépíti a testünket is, lépésről lépésre új erőt, bátorságot és reményt ad, meghódítja a betegséget és gyengeséget. Ez a Jézussal való Közösségünk, az Ő Mennyei erejével való együttélés csodákat tesz mibennünk.
Mindent újjá teszek, mondja Jézus. És ez valóban így van: képesek vagyunk megbocsátani, a bűntudat érzései már nem nyomnak minket, a szörnyű emlékek halványulnak. Képesek vagyunk szeretni, megbocsátani, aktívvá válni.
Csodálatos, hogy ez a párbeszéd Jézussal megváltoztat minket. Mert Ő az ÚR, aki rendelkezik Önmagában, minden hatalommal. Már sok Életet megváltoztatott – a te életed nem különösebben problematikus neki. Bízzál Benne, keresd ŐT imádságban, új Életet kapsz Tőle. Amit Ő megígér azt Ő be is Tartja.

Köszönöm ÚR Jézus Krisztus, TE Isten vagy, és van hatalmad, hogy megváltoztassál engem! Életemben értelmet és célt adsz. Te engem eggyé teszel az Alkotóval. Minden bűntudattól megtisztítasz. TE Élsz bennem, hát akkor hogyan is érezném magam rosszul? Köszönöm, hogy TE szeretsz engem !!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: