A személyes Imádság – 2019.07.02

Semmi felõl ne aggódjatok, hanem imádságotokban és könyörgéstekben minden alkalommal hálaadással tárjátok fel kívánságaitokat az Isten elõtt. 
Filippi Levél 4, 6 

A személyes Imádságnak sok formája létezik. Ezért nem tudok teljesen bejutni mindegyikébe. Csak néhány fontos iránymutatást azokról, melyeket az ÚR a Szívemre helyezett.
Eleinte, mindig csendesen imádkoztam a gondolataimban, hangos szavak nélkül. Olyan kellemetlen volt hogy hangosan imádkozzak. De észrevettem, hogy a beszélt szavak sokkal pontosabbak, mint a gondolatok, és nem álmodozom, amikor hangosan imádkozok. Mindkettőnek megvan a helye. Amikor az emberek között vagyok, látogatásba, vásárolok vagy a Buszba, inkább csendben imádkozom. Ha egyedül vagyok, otthol vagy az Autóban, imádkozok hangosan.
Szeretem a mozgást imádság közben. Szeretek sétálni vagy monoton munkát végezni. Amikor ülök, elalszom. A Térden való imádság nehéz kissé, mivel fáj a térdem. (Milyen jó, hogy Isten megérti ezeket a dolgokat!)
A köszönet legyen a mi Imádságainknak a nagyobb része. Dicsérjük és Magasztaljukaz URAT! Ő méltó erre! Vagy mit gondolsz azokról a gyerekekről, akik mindig csak valamit akarnak, és soha nem mondanak köszönetet? – A köszönet, a mi bizalmunkat fejezi ki. Ezért is kell azonnal megköszönnünk, ha valamit kérünk. A mi bizalmunk biztosít bennünket arról, hogy az Atya meghallgatta az imádságainkat, látta a szükségeinket, és Ő segít.
Egy pár napja imádkozom egy kicsit hosszabb ideig, mert rendelkezem az adott helyel és Idővel. Ugyanakkor folyamatosan beszélek Ővele. És ha nem tudok semmit imádkozni, imádságos nyelven is beszélhetek Ővele. Szóval majdnem szünet nélkül imádkozom. Vannak, akik azt mondják, hogy éjjel felébrednek és észreveszik, hogy imádkoznak. Ez oly szép!
Gondoskodnunk kell arról, hogy mindig tisztítsuk meg magunkat, amikor az ÚR elé járulunk. Ő szeret megbocsájtani az ÚR Jézus Krisztus Érdeméért. De az összes gondolattal, tisztátalanul, nem járulhatunk az ÚR elé. A megbocsátás fontos! És a köszönet a megbocsátásért!!! Ez a hála megadja nekünk a bizonyosságot, hogy valóban megvagyok bocsájtva. Köszönöm !!

Köszönöm ÚR Jézusom, hogy beszélhetünk Istennel! Milyen vallás mondhatja ezt el magáról. De TE szabaddá tetted az Utat, eltávolítottad, megtisztítottad, a Bűnnek blokádjait, hogy személyesen beszélhessünk Istennel és hallhassuk az ő hangját! Mennyire jó is ez nekünk!! Köszönöm!!! 

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: