Egy szilárd Alap – 2019.06.30

Lábam megáll igazsággal; 
áldom az Urat a gyülekezetekben. 
Zsoltár 26, 12


Az én lábaim nem mindig szilárdak. Néha a térdeim inognak, és elfogy az erőm.  Ha nem lenne határozott Alap, akkor elesnék. De nem állok a mocsáron vagy a jégen, a földön állok, melyet az ÚR teremtett! Ő az, aki engem tart és megtart. 
Az Ő Szava megbízható és igaz. Ő megtartja, amit ígér. Így tapasztalták ezt meg, az előttünk való nemzedékek, és ezt tapasztaljuk meg mi is. Ő kitart mellettünk, Ő megváltott, megvásárolta az Ő Gyermekeit! Mi, az Ő számára igen értékesek vagyunk. Biztosan nem hagyja el őket az élet viharainak vagy az ellenség kezének. Minél inkább hívják ŐT, annál közelebb van hozzájuk. Minél jobban ragaszkodunk hozzá, annál jobban, szilárdabban, tart meg bennünket. Ezért soha senki sem eshet kétségbe, aki Őreá épít. Ő a legerősebb, Ő a Mindenható! 
Ő ellenőrizze a szívemet, ha valóban vele van összhangban. Ha én szeretem-e ŐT, minden más felett, és teljes mértékben Őhozzá tartozom. Be kel világítson a Szívem mélyére, ha van e még mindig valami árnyék benne. Meg kell vizsgálnia engem, teljes egészében, ha esetleg még a gonoszokkal társalgok és az ő nyelvükön még beszélek? Az Ő Dicsősége, az életem felett van, és nem akarom elveszteni ezt a Kincset, ezt a Kegyelmet, vizsgáljon Ő meg, ha esetleg még mindég a Gonoszokkal egyetértek és olyképpen élek e mint azok. URAM Vizsgálj meg!
,Ítélj meg engem, Uram! mert én ártatlanságban éltem és az Úrban bíztam ingadozás nélkül. Próbálj meg, Uram, és kisérts meg, és vizsgáld meg veséimet és szívemet. Mert kegyelmed szemem elõtt van, és hûségedben járok-kelek. Nem ültem együtt hivalkodókkal, és alattomosokkal nem barátkoztam. Gyûlölöm a rosszak társaságát, és a gonoszokkal együtt nem ülök. Ártatlanságban mosom kezemet, és oltárodat gyakorlom Uram! Hogy hallatós szóval dicsérjelek téged, és elbeszéljem minden csodatettedet. Uram, szeretem a te házadban való lakozást, ésa te dicsõséged hajlékának helyét.” (Vers 1-8) 

Igen, URAM, szilárd Alapon állok, mert TE tartasz engem. Hozzád ragaszkodom és a TE Orcádat keresem. A TE Beszédedet akarom hallani és bízni benne. Mert TE soha nem okoztál nekem csalódottságot és soha nem felejtettél el engem. TE betartod amit ígérsz!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: