Még egyszer, elölről kezdeni – 2019.06.18

Nem lesz többé, mert az elsõk elmúltak. És monda az, a ki a királyiszéken ül vala: Ímé mindent újjá teszek.  
Jelenések 21, 4f.

Ma sokan másképpen tennének  mindent, ha újra elkezdhetnék. Sokan szégyenlik a hibáikat, soha nem ismételnék meg őket. Annyira sajnálom, hogy rosszul sikerült minden. Sokan sajnálják az életüket, vagy legalábbis annak nagy részét. Ó, ha újra ellehetne kezdeni, mint a Monopolyak: Vissza a kezdethez!
Olyan sokan szeretnék elhalványítani az életüket vagy legalább annak egy részét, ahol különösen zavarba jöttek, amikor áldozatok lettek, ahol szégyenkeztek, ahol gyilkosokká váltak ….. ha ezek a jelenetek kivághatók lennének, mint egy Film!
Olyan sokan teletömik magukat, Altatókkal, Psychopharmaka-val, alkohollal, kábítószerrel vagy a sex élvezetével, hogy végül is béke, megelégedés vagy bármi más teljesüljön. Hiányoznak az igazi megelégedettségek, az élet értelme, valójában minden, ami az életet illeti.
Olyan sokan tengődnek ide s tova, egyikről a másikra, keresik, amit keresnek. Tudják, hogy valami hiányzik, de nem tudják, mi. És így elmennek a guruhoz, a paphoz, Szemináriumokat látogatnak meg, olvassák a legfelsőbb könyveket, átadják magukat bizonyos filozófiáknak vagy vallásoknak, és végül megvannak kötözve, csalódva.
Igen, és ekkor jön az ÚR Jézus Krisztus. És Ő azt mondja: Letörlöm a te könnyeidet. Meggyógyítom a megtört Lelkedet, elveszem a fájdalmadat, a bűneidet, a tévedéseidet és a szégyeneidet. Szeretlek, amint vagy. Azt akarom, hogy az ÉN oldalamon légy, mint Barátom és a Gyermekem! Mindent megteszek, tényleg mindent újjá teszek az életedben. Számomra ez nem túl nehéz, mert ÉN vagyok az Isten, aki Él! Az Univerzum Trónján ülök, minden lehetséges Nekem. Azt is megtehetem, hogy az életed újjá legyen és annak értelme legyen. ÉN elégedettséget, békét, örömöt és igaz Szeretetet adhatok. Jöjj, öntsd ki a szívedet Énelőttem! Hadd hogy a Szíved Trónján üljek, és hogyirányítsalak téged; – mert szeretlek.

Köszönöm ÚR Jézus Krisztus! Igen, jöjj és tégy engem teljesen újjá! Valami újdonság csak, nem elég, nekem teljesen újjá kel válnom! Köszönöm, hogy szeretsz engem, fogadj el, és add meg nekem mindazt, ami szükséges. Igen, TE csodálatos vagy!!

Kérelem, azért hogy a Google és a Facebook terjeszthesse az Áhítatokat, szükségünk van a Likeszekre és a Szívecskékre! Kérünk mindenkit szeretettel, ezzel nem spórolnil! Inkább duplán, mint egyáltalán nem.
További javítási javaslatokért mindig hálásak vagyunk.
Legyetek Áldottak, frank

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: