Komplexumok – 2019.06.03

Hát elfeledkezhetik-é az anya gyermekérõl, hogy ne könyörüljön méhe fián? És ha elfeledkeznének is ezek: én te rólad el nem feledkezem. Ímé, az én markaimba metszettelek fel téged, kõfalaid elõttem vannak szüntelen.
Ézsaiáas 49, 15f.

Ez Isten Szeretetének kijelentése a te számodra: Ő végtelenül Szeret téged! Ő téged Szeretetből és Szeretet által alkotott, az Ő számára kedves vagy, csodálatos vagy, Ő örvend feletted!
Tinédzserként szörnyű komplexumaim volt. Azt hittem, mindent rosszul cselekszem és senki nem szeret engem, nem a Szüleim, nem a társaim, senki nem szerethet engem. És még én sem szerettem magam, tehát valami rendetlenség volt bennem.
Amikor végre találkoztam Istennel, nem történt mindenáron csoda. Rátaláltam az Atyámra, Aki szeretett engem és egy Testvérre, Aki úgy szeretett engem hogy meghalt helyettem az én Bűneimért. Ez tartott engem továbbá az Életben.
Nem volt egy hirtelen csoda, nem egy pillanatnyi változás a természetemben. Lassan átalakult a szívem és a karakterem.
Ismételten, újra és újra olvastam a 139-es Zsoltárt, ahol az Istentől áradó Szeretet oly szépen van leírva. És lassan de biztosan, rájöttem: Isten olyképpen tekint engem, mint Apa nem pedig Ítélőbíró. És lassan elkezdtem hinni, amit olvastam. Ő határtalanul szeret engem! Ő Szeretetből teremtett engem! Ő az igazi Apám! Ő mellettem áll mindenkor, Ő elfelejti az én adósságaimat és kudarcaimat!
Az is megtörtént velem hogy Pénzhiányában voltam, mert az Anyuka valóban elfelejtette elküldeni a Fiának a szükséges Pénzt. De még akkor is, ha az Anya elfelejtett volna engem, Isten nem! Elküldött valakit aki kifizette az én Adósságaimat, ami a Lakbért illeti és még adott is valami keveset azon felül – Igen, ez az én Istenem, csodálatos Mennyei Atyám!!
Őnélküle nem akarok soha többé élni. Csodálatos az Ővele való Élet.

Köszönöm, Mennyei Jó Édes Atyám az ÚR Jézus Krisztusban hogy TE Szeretsz engem!!! Köszönöm, hogy TE a Szívembe helyezed a TE Szeretetedet, különben nem tudnák hinni. Köszönöm, hogy megváltoztattál, hogy az Életemnek értelmet adtál. KÖSZÖNÖM !!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: