A Kereszt alatt – 2019.05.28

A Jézus keresztje alatt pedig ott állottak …..
János 19, 25

Vasárnap az Istentiszteleten láttam valami kiválót magam előtt: Jézust a Kereszten, és a Kereszt alatt néhány ember ült. Ezekre az emberekre vér, verejték és víz a csöpögött le az ÚR Sebeiből és egészségesek lettek. Sokan álltak távolabb, és nem tudták elfogadni ezeket a gyógyulási cseppeket.
Nagyon megérintett az, hogy az ÚR Jézus szenvedése és halála révén mennyi gyógyulás készül nekünk, mennyire intim a Jézus és ezen emberek közötti szeretet, és hányan álltak messze és beszéltek róla, de nem kaptak gyógyulást. Milyen mélyen vannak a mi sebeink, mennyire erős a bűnünk, hogy az ÚR Jézusnak meg kellett halnia ezért miértünk! A mi Üdvösségünkért Ő, az Életével fizetett.
Olvassuk a régi Prófétától Ézsaiástól , aki 600 évvel Jézus előtt élt:
Pedig betegségeinket õ viselte, 
és fájdalmainkat hordozta, 
és mi azt hittük, hogy ostoroztatik, 
verettetik és kínoztatik Istentõl! 
És õ megsebesíttetett bûneinkért, 
megrontatott a mi vétkeinkért, 
békességünknek büntetése rajta van, 
és az Ő sebeivel gyógyulánk meg.
 (Ézsaiás 53: 4f.)
Ne beszéljünk Jézusról, hanem Vele. Ne beszéljünk a Társadalomban, miként is volt a Keresztre feszítéssel, vagy a próféciákkal, vagy miként kel mindezt megérteni. Menjünk inkább a Kereszt alá, nézzünk fel az ÚR Jézusra, imádjuk Őt, a mi Üdvözítőnket és Megváltónkat, és adjuk át magunkat Őneki. Szívünk legyen telve imádattal, dicsérettel és hálaadással, amíg nem találunk már, több szavakat.
Jézus még ma is meg akar szabadítani és meggyógyítani, mint akkor. Még mindig megbocsát minden bűnt és adósságot. Még mindig tisztítja az összes szennyeződést. Még mindig gyógyítja a betegséget, meghódítja a halált és a sötétség hatalmát. Ő az ÚR még ma is, akinek a mi Istentiszteletünkkel és Imádatunkkal tartozunk. Aztán az Élet és a Gyógyulás lesz a mienk és általunk.

Köszönöm Szeretett ÚR Jézusom! Annyira csodálatos vagy, olyan egyedüli, olyan nagyszerű, oly imádatra való, barátságos és türelmes! Köszönöm, hogy még mindig gyógyítsz, szabadítsz, tisztítsz engem a bűntudatból, bűnből és halálból. TE vagy az én  Üdvözítőm! Hozzád tartozik az Életem és mindenem! TE vagy egyedül méltó az Imádatra!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: