Jézus plusz … – 2019.05.25

A ki inkább szereti atyját és anyját, hogynem engemet, nem méltó én hozzám; és a ki inkább szereti fiát és leányát, hogynem engemet, nem méltó én hozzám. És a ki föl nem veszi az õ keresztjét és úgy nem követ engem, nem méltó én hozzám. A ki megtalálja az õ életét, elveszti azt; és a ki elveszti az õ életét én érettem, megtalálja azt.
Jézus a: Máté 10, 37ff.-ből

Nagyon kemény szavak, mindig úgy tűnik nekem. Nem szeretem Jézusnak e Szavait. De ezt Ő mondta: az ÚR az, az ÚR, a kit szeretek. Ezért el kell fogadnom, gondolkodnom kell, kérdeznem kel, hogy mit is jelent ez, és így levonhatom a következtetéseimet. Jézusnak csak egy csoportja volt mint ellenségei a Földi Életében, ,,a kegyesek“. Mert ezek a vallást az Evangélium helyére helyezték. Olyan sok parancsolatot kellett betartani, hogy az ember nem is tudhatta megismerni és élni Isten szeretetét és irgalmát. Ismerek egy új gyülekezetet, mely csak néhány Éve jelent meg, akiknél már megvan ez a „Jézus plusz …“. Ők hisznek a Bibliában, de ha vannak problémák, akkor a vezető véleménye érvényes: Azt mondta ő… .. És ezzel az ügy rendezve van. Ők hisznek Jézusban és a vezetőjükben, és kétségekben inkább, a vezetőjükben. Van egy régi templom, amely évszázados hagyományokkal és irodalommal rendelkezik minden témában. Az emberek összekeverik ezt a hagyományt a Bibliával és „vallást“ kapnak. Ők hisznek Jézusban, de inkább szentekben, ügyvédekben, Jézus anyjában, vezetőikben, stb. A hagyomány az Evangélium fölött áll. Az emberek nem szabadok az ÚR Jézus Krisztusban, szabályaikban és ötleteikben vannak megrekedve. Péter azonban nem említette mindezt a ő Leveleiben. Pál sem szól egy szót sem arról, ami oly fontos ebben az ősi templomban. A Jelenések Könyvében sem található meg, ami támogatja ezeket a hagyományokat. Csak Jézust találod ott meg. Az ÚR Jézus Krisztus a mi Címünk ahova mennünk kel egy közbenjárásra. Jézus a mi Címünk ahova mennünk kel köszönetet mondani. Jézus az, akit mi dicsérünk. Jézus, és nem Jézus plusz … Eképpen leszünk szabadok. Ekkor valóban Jézus követői vagyunk. Távoztass mindent, ami elválasztana az ÚR Jézustól és az Ő Üdvösségétől, ne foglalkozzál többé ezekkel. Ő egyedül a Megváltó, a Megmentő, a Szabadító, az ÚR, az Imádatra való. Ő egyedül és senki és semmi más.

Köszönöm, ÚR Jézus Krisztus! Oly jó hogy TE jelen vagy! Igen, én dicsérlek és hiszek és bízok benned! Te vagy az ÚR, az én URAM, a múlt, a jelen és a jövőm URA. Tenálad találom én meg a Nyugalmat. Köszönöm a TE jelenlétedet!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: