Csodálatos Tanácsadó – 2019.05.13

És így fogják nevezni: Csodálatos 
Tanácsos, Erős Isten, 
Örökkévaló Atya, 
Békesség Fejedelme!  
Ézsaiás 9, 5 

Szükségem van egy Tanácsadóra. Mert sok mindent nem értek és az én saját területemen, nem sok szabály van, és azok sem 100% -ban azonosak. Mindig van más lehetőség, mint gondolnánk, és ezek mind gondba merítenek. … Nehéz.
Ezért egy Tanácsadó, számomra pótolhatatlan. Figyelmeztetnie kel engem, ha tévedek. Meg kell mutatnia nekem az új Utakat, Eljárásokat. Meg kell értenie a problémákat, és tudnia kel, mindenre a megoldást. Ő mindig elérhető legyen, és egy igazi Szakember. Nem csak az Autóhoz kell egy jó szerelő és villanyszerelő, hanem az élet minden ágában, család, iskola, kert, állatok, ház …. mindenhol.
Nekem fent kel kell tartanom Ezzel a Specialistával, az Állandó kapcsolatot. És ha probléma van, nem azonnal vegyül be a dologba, hanem várja hogy kérjem az Ő segítségét. De a Tanácsa mindig helyes, és én pedig Időt veszek magamnak, hogy beszélgessek Vele. Néha a válasz gyorsan jön, néha tesztel engem, ha esetleg magamtól is elvégezhetem. De vészhelyzetben, Ő mindig jelen van, mily megnyugtató is ez!
Nem lát mindent, oly szűken mint én. Nagy és sok Türelme van valamint toleráns is. Igen, ha valami görbén sikerül, akkor  ezt mondja? na és? nem tesz semmit! Mivel van a színfesték, és ezzel mindent eltüntethetünk ….. Igen, Őneki igaza van, én gyakran nagyon nyűgös és kicsinyes vagyok.
És a gyerekekkel? Ő adja nekem a mély Lélegzetet, szelídséget, a bizalmat, a reményt és a türelemet. Miért aggódnék hiába bármiről?Ők is majd észreveszik az Ő munkáját! Néha szükség van egy komoly beszélgetésre. Aztán megtanulnak bízni önállókká válnak és Felelősséget is vállalnak majd.
Az én Tanácsadóm oly csodálatos. Amint az Igevers is mondja: Csodálatos Tanácsadó. Ez az én URAM, ez az én Jézusom. Tényleg ŐT minden érdekli, Ő gondoskodik, tudja mindég az összes megoldást, és azt mondja, nekem hogy (ez egy kicsiny türelmet igényel). Őbenne megbízhatok. Ő egy igazi Szakember mindenben. Egy ilyenTanácsadóra szükségem van az Életben!! Egyébként csak felhalmozódik egy csomó hiábavaló harc, és sok Energiát is igényel. 
Tahát jobb ha mindég megkérdezem ŐT, az URAT!

Köszönöm, ÚR Jézus, TE szeretsz engem, TE beszélgetsz velem, TE örömmel segítesz nekem! TE tudod az én  kérdéseimet és problémáimat  és Neked mindég vannak tökéletes Válaszaid. Tebenned én megbízhatok, TE csodálatos vagy, TE vagy az én csodálatos, Tökéletes, Tanácsadóm!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: