Sodoma és Gomora – 2019.05.04

De amikor Isten elpusztította annak a környéknek a városait, nem feledkezett meg Isten Ábrahámról, és kivezette Lótot a pusztulásból, amikor elpusztította azokat a városokat, ahol Lót lakott.
1. Mózes 19, 29

Sodoma és Gomorának bűne felkiáltott az Égig. Annak ellenére, hogy az emberek nem ismerték a Bűntudatot, és csak „impulzusaikat” élték, és nem is tudtak és nem is akartak tudni Istenről, mégis haragra gerjesztették Istenünket, Aki egyes jó parancsolatokat adott, ami az Életet illeti. Aki irgalmas és nem szereti azt sem hogy  Gyermekáldozatok legyenek. Isten türelmes, de azért majd mindenki számot kel adjon az itt eltöltött életéért. Ő nem nézheti el, hogy a földön mindenki azt tegye amit akar és azt sem hogy egyesek a mások költségén éljenek. Még ha nem is kerül sor büntetésre azonnal, de majd beavatkozik, ha a Mérték betelt vagy ha a teljes vagy a határértéket túllépik. Imádkozzunk Népünkért, amint Ábrahám imádkozott Lótért! Isten megmentette Lótot. Imádságaink hevesek kel legyenek,  és nem Listáról olvasva, (habár azok is nagyon hasznosak lehetnek). Isten elpusztította Sodomát és Gomorát az ő bűneik miatt. Isten e Nemzetséget is elpusztíthatja ha a gonosz uralkodik. Imádkozzunk Hazánkért! Abban az Időben, Isten nem kímélte meg az Embereket, ma sem fog kevesebbet tenni. Mindazok, akik bűnben élnek, és nem akarnak bűnbánatot tartani, Ítélet elé elé kerülnek. A legnagyobb bűn az, ha Istent  teljes figyelmen kívül hagyja az ember, és egyszerűen az Ő türelmét és szeretetét hideg vállvonással jelképezi. Ezért nagyon sokan nem kerülnek be Isten Országába, hanem a mélységben lesznek feledve. Szörnyű. De Jézus megbocsátotta bűneinket. Ő Pártfogónkká, Közbenjárónkká lett azért, hogy nekünk életünk legyen. Ő a Megváltó és Ő a Szabadító a halálból és a pusztulásból. Csak Őnála van a Szabadítás az Ítélet előtt. Aki bízik Őbenne, helyesen cselekszik. Az Ő Nevében, az ÚR Jézus Krisztus Jézus Nevében, van aSzabadság, Üdvösség! Ezért is, mi bevalljuk a mi bűneinket, bocsánatot kapunk, egybehangoljuk az életünket az Ő Mértékeihez megfelelően, és az Életutunkat kéz a kézben haladva, tartjuk az ÚRRAL. Ő a mi Szabadítónk.

Köszönöm, ÚR Jézus! TE Szeretsz engem, és megbocsátani és elfelejteni akarod az én Bűneimet. TE Reménységet tartasz fel számomra. TE kihúzol engem a Mocsárból, még akkoris, ha az egészen mély. Igen, Nálad van a Szabadítás és az Üdvösség! Azt akarom hogy TE légy az én URAM és Királyom. Bocsásd el az én Adósságaimat és Bűneimet és költözz be az én  Szívembe!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: