Jézus az én Megváltóm – 2019.04.22

Ő mghalt az én Adóságaimért. Azonban Húsvétvasárnap Ő Feltámadt, Ő ÉL! Igen valóban, Ő ÉL! És Ő ugyanaz, aki tegnap, ma és mindörökké! Boldog Húsvétot!!
—————————————————–
És ha szétosztom az egész vagyonomat, 
és testem tűzhalálra szánom, 
szeretet pedig nincs bennem: 
semmi hasznom abból. 
1. Korinthus 13, 3 

Eképpen  van az ÚR Jézus Krisztussal. Őbenne megvolt ez a Szeretet, ami szükséges, vagy jobban mondva Őbenne volt ez, mert személyesen Ő a SzeretetCsakis azért tudott eljutni odáig, hogy a Keresztfára ment, mert téged és engem, és mindnyájunkat igen nagyon Szeretett!
Ő előre látta azokat a napokat, amelyek következni fognak. Látott engem és téged, és azt mondta, ÉN szeretem ezeket! Nélkülem elvesznek. Meg akarok halni értük a Kereszten, Vétkeiket és Bűneiket magamra veszem, hogy ők szabadok lehessenek. Igen, meg akarok halni értük! Mert szeretem őket hevesen és őszintén.
Eképpen gondolt és érzett Jézus, mert Ő maga volt a Szeretet!
Isten látta Jézus Áldozatkészségét és Jézus Szeretetét. Ezért Isten feltámasztotta ŐT, Jézust és visszahozta az Életre, és minden Dicsőséggel Koronázta!
Azóta az ÚR Jézus Krisztus, a mi Istenünknél a mi Szószólónk. Amikor a Vádoló a Testvéreket gyalázkodással vádolja, Jézus azt mondja: A dolog már rendezve van, ezelőtt, 2000 Évvel ezekért én meghaltam a Kereszten. – És a Vádolónak elkel tűnnie és mi szabadok vagyunk.
E Szeretettel az ÚR Jézus minden szenvedést elviselt, hogy Isten gyermekei szabadon legyenek.
Néha azt gondoljuk, hogy Jézus Isten volt, és ez Események nem nagyon zavarták ŐT. Talán ki tudta volna kapcsolni a fájdalmat, az éhséget, szomjúságot, hőséget és hideget. De a Biblia egészen másképp írja le, mindezt: A 22-esZsoltárban olvashatjuk, hogy milyen emberileg élte át mindezeket.
Néha azt gondoljuk, hogy Ő tudta, hogy Isten felfogja támasztani. De te is tudod, hogy felfogsz támadni és szeretnél mindezért meghalni? – Jézust körülfogta a félelem, a haláltól való félelem, tartott attól, hogy az ördög és a halál kezébe kerül. Ember volt, mint te és én.
Csak a Kimondhatatlan Szeretete által volt képes, hogy elviselje a Keresztet és hogy bízzon Istenben. Igen Ő Nagyon Szeret téged és engem. Hallelujah!

Köszönöm, ÚR Jézus Krisztus, hogy TE mindezt értem tetted! TE valóban szeretsz engem! Milyen nagyon jó, hogy Isten visszahozott téged a halálból, és élsz! URAM Jézus, én bízhatok Benned, életemben s halálomban is.

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: