Többé nem lesz Gonoszság – 2019.04.20

Nem árt, és nem pusztít
szent hegyemen senki,
mert tele lesz a föld
az ÚR ismeretével,
ahogyan a tengert víz borítja.
Ézsaiás 11, 9

Ez paradicsomi állapot lesz! Ezt kívánja az én Szívem, erre vágyik. Én magam nem akarok többé,. sem gondolni többé sem érezni semmilyen gonoszságot, és mások sem éljenek egy önző Életet. Végül is, hadd legyen Béke a Világba!
Ha az ÚRNAK  Tudata, Ismerete  mindent/mindeneket betölt, akkor lesz Béke.
Azért hogy megismerjem ŐT, a Szívemnek telve kel legyen Ővele. A Családom, a Szomszédok és a Kollégák és a Barátoknak is telve kéne legyen a Szívük. Mindenkinek fel kell ismernie és Imádnia ŐT, az ő Szíveikben: Jézust, a Királyt, a Könyörülőt, a Szabadítót és a Megváltót. Akkor a Meny a Földön lenne.
Ha Jézus valóban Uralkodik, akkor valóban béke van. Ott Isteni Ismeret van és ezért Irgalom és Könyörületesség, Öröm és Béke van. Mindaddig, amíg az Önzésben élünk és ha csak gondolatban is, messze vagyunk a Békétől.
Az ÚR Jézus Krisztus, Uralkodni akar. Nemcsak a Népek és az Emberekkel való együttélésében megszervezésében, hanem az Istennel való személyes életemben is. Ezért igen nagyon fontos, hogy teljes mértékben ismerjem, felismerem ŐT.
A felismerés nemcsak a fejünkbe kel legyen, hanem ŐT a Szívnek Szemeivel látni. Igen, Jézust látni a Szív szemével.
A Bibliában van egy Szó az ,,Ismeretről“ a megkülönböztetés, itt a házassággal van említve. Ismerte a feleségét, és az terhes lett… eképpen van ez néha említve. Ez az Egyesület azt jelenti, hogy tudjuk: Ő, Jézus és én, mi egyek leszünk, Párok, egyedülállóvá válunk. Ő teljesen az enyém és én pedig az Övé. Intimebben nem létezik.
Ha Jézus a Szív Királya, akkor a Szíved tele van Ővele, mint a Tenger Vízzel; – végtelen Mennyiségű Kegyelem, Irgalom, Öröm és Béke árad. Igen, ahol Ő van, ott a Béke!

Köszönöm, ÚR Jézusom! TE oly csodálatos vagy! Nálad vannak az Istennek Ismeretei, Öröm, Béke, Irgalom! Minden Dicséret, minden Dicsőség és minden Köszönet egyedül csak a Tied! TE vagy a Békesség Királya.  

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: