Eldugulás – 2019.04.02

Isten világosság, és nincs benne semmi sötétség. ….  Ha pedig a világosságban járunk, amint ő maga a világosságban van, akkor közösségünk van egymással, és Jézusnak, az ő Fiának vére megtisztít minket minden bűntől. 
1. János 1, 5.7

Tegnap kaptam egy leckét Istentől. A vízelvezető eltömődött . Vettem a Gumiszívót és teljes erőmből le s fel szivattyúztam. Aztán minden feljött ami az eldugulást indokolta. Pfuh, gondoltam, miféle szenny s bűz! Huh !!!! A sűrű szennyeződéseket ki kell halászni, és máshol kell ártalmatlanítani, hogy ne tömje el újra a lefolyót, majd ismét szabadon folyt. Szép, tiszta víz, a szenny eltűnt. Dicsőséges.
És ezután gondoltam: így van ez a bűnnel, az Élet, a félig sötétben, a kompromisszumokkal: eltömítik az élő víz áramlását. És mindent szennyeznek, és bűzlik, és bűzlik a mennybe. Rossz élet!
És ott kezdődött velem a bűn ismerete. Vannak olyan területek, ahol kompromisszumokat tettem, és nem vettem komolyan a dolgokat. Vannak olyan területek, amelyeket elrejtettem az Emberek elől, hogy senki se lássa. Ő Meglátása: Élet a hazugságban! – Uff, ez elég világos számomra. Nem, egy ilyen eltömődött mosogató, ami tele van szennyeződésekkel és büdös dolgokkal, nem akarok lenni! – Uram, tisztíts meg engem, bocsáss meg nekem!
Az Ige azt mondja:  Ha megvalljuk bűneinket, ő hű és igaz, hogy megbocsássa bűneinket, és megtisztítson minket minden hamisságtól.(9. vers)
Tehát, Jézus vére megtisztít engem minden bűntől. Tehát, rendre, bemutatja nekünk azokat a területeket, amelyek nincsenek összhangban Vele, és hogy a Jézus vére megtisztít minket; – ha akarjuk. Amikor megtisztultunk, Isten Világosságában vagyunk. Akkor közösségünk van a Világosság Atyjával. És akkor a tisztátalanság nem sötétíti meg a testvérekkel való közösséget – mindannyian a fényben élünk. És ha „bűnt követnek el” vagy bántanak bennünket, Jézus megtisztítja azt a bűnt, és megbocsát, és megbocsát, és ezután visszatérünk a Világosságba. Ez olyan könnyű Istennel; – csak mi okozunk problémákat.

Köszönöm Mennyei Atyám az ÚR Jézus Krisztusban! A Jézus Vére által, megtisztulok minden tisztátalanságtól és bűntől. Most pedig kérlek add nekem a TE a Szentlelkedet, hogy Éljek a Világosságban! Javíts meg engem, mutasd meg a szennyeződéseket és a kompromisszumokat, én véget akarok vetni ezekkel. Igen Atyám, a Világosságban akarok élni, amint TE vagy a Világosságban!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: