Az Övé vagyok – 2019.03.28

Mivel ragaszkodik hozzám, megszabadítom őt, 
fölmagasztalom, mert ismeri nevemet! 
Zsoltár 91, 14

Eképpen beszél Isten, az Emberekhez, akik erősen Hozzá ragaszkodnak.
Ő nem azt ígéri, hogy soha nem leszünk betegek, hogy nekünk nem lesznek szükségeink, hogy mindég minden jól fog haladni, minden Probléma nélkül. De Ő megígéri: Ő kitart mellettem, és megtart az Ő erős, szeretetteljes Kezében. És ez több, mintha csak Szerencséket és Megelégedéseket ígért volna.
Ha mi egy Kívánságlistát írunk, mely Dolgok volnának nekünk igen fontosak, akkor bizonyára ez állna fent: Egészség, elegendő Pénz és Szabadság, Gyermekek vagy Szülők, Munkahely stb. Furcsa, mert ha ott az Isten állott volna az első helyen, akkor mindezek benne lettek volna. Ahol Ő van, megáld Ő bennünket és minden Életkörülményeinket.
Azért is kell hogy Ő legyen az első helyen a mi Köszöneteinkkel, a mi Akaratunkkal, Érzelmeinkkel és Cselekedeteinkkel.
Keresnünk kel ŐT kora Reggel elsősorban, mielőtt a Stressz megelőzne bennünket. Megkel mindég kérdeznünk, hogy mi a véleménye egy dolog felett, mielőtt mi azt elkezdenénk és határoznánk. Mi az Övé akarunk lenni, az Ő Utain akarunk járni, az Ő Beszédét hagyjuk hogy mozgásba járjon el bennünk, Ővele állandó Beszélgetésben lennünk. Mi nagyon is kel Hozzá ragaszkodnunk és ŐT szorosan átölelnünk. Egy pillanatot se kívánjunk Nélküle!
Ezután mehet az ÚT sötét Tájakon vagy Koromsötét Erdőkön. Lehetséges, hogy mi Pénzügyi csődbe jutunk, betegek vagy munkanélküliekké válunk, avagy hozzávetőleg halálos betegekké. De: Ő még akkor is jelen van. Akkor is ha közeleg a vég, akkor is Ő jelen van és hordoz bennünket. Ő a Kezeiben tart bennünket és által visz az Ő Országába. Ő az Aki ÚR a Halál és a Romlás felett.
És ha még itt is kel maradnunk még, Ő a gondunkat viseli. Oly sok betegségeket eltávolít Ő. Oly sok betegséget gyógyít Ő. Oly sok pénzt takarítunk mi meg, amikor nem mennek tönkre egyes Dolgok. Oly sok Energiát spórolunk meg, ha mi ŐT  előbb megkérdezzük, afelett is ha például valamit elveszítettünk, és Ő megmutassa hogy hol lehet azt megtalálni.
Állandóan örvendek, az Ő kezében haladni az Életben. Akkor jöhet bármi: Ő az erősebb.

Köszönöm ÚR Jézus, TE egy teljesen csodálatos ÚR vagy! Reád bízhatom magamat, mert TE a sok Nehézségeken is biztosan vezetsz. Benned valóban bízhatok. Köszönöm!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: