Az ÚR Jézus Visszajön – 2019.03.18

És akkor feltűnik az Emberfiának jele az égen; … 
és meglátják az Emberfiát eljönni az ég felhőin 
nagy hatalommal és dicsőséggel.  
Máté 24, 30

Az ÚR Jézus vágyik az Ő Menyasszonya után, amely itt a Földön van, az Ő Gyülekezete után.
Ezért is Ő visszajön, és Ő magához az Ő Királyságába visz bennünket. Mi nem tudjuk, mikor jön Ő vissza, de tudjuk biztosan hogy visszajön.
Ő nem fog későn jönni. Ha Háborúk, Szükségek, Éhség, Járványok és minden lehető mutatkozik, Őneki minden még a Hatalmában van.
Ő hallja az Ő Gyülekezete Imádságait, az Ő szeretett Menyasszonyát. Mikor fognak ezek Ő utána vágyni? Mikor lesz már elégtelen nekik, a láthatatlan ÚRNAK a Közelsége? Mikor akarnak már Hozzá jönni?
A Máté 24  által, sokat beszél Jézus az utolsó Időkről. Mindez, egész hirtelen fog jönni. Ő ezt a Noé Bárkája Történettel hozza Példázza. Mind kinevették Noét, mert ő egy Mentőhajót épített a Pusztába a Szárazon. De amikor azok látták hogy az Eső nem hagy fel, akkor már késő volt az Istenkáromlóknak, mert bezáratott az Ajtó.
Ne történjen ez mivelünk eképpen! Mi szeretjük a mi URUNKAT és Őreá hallgatunk! Mi keressük az Ő Közelségét, Imádságban, a Csendben, a Természetben a Bibliában! Nélküle, számunkra lehetetlen az Élet! E Vágy mibennünk, azt jelenti, szükségünk van  van a mi URUNKRA, hogy Ő munkálkodjon bennünk. Ő nem akar bennünket a Sorsra hagyni, hanem Ő Cselekedni akar értünk. Ő szereti az Ő Menyasszonyát! Még oly sok tennivaló van. Még oly sok Emberek vannak, akik még soha nemhalottak az ÚR Jézus Krisztusról. Ezeknek szükségük van mireánk, hogy megláthassák Jézust. Mi ezért mutassuk be nekik, az ÚR Könyörületességét, Türelmét, Reménységét, és Örömét, ezeknek kel belőlünk sugározzon és ezeket kel az Emberek elébe vinnünk, – Szavakkal vagy Szavak nélkül. Ő még mindég vár, oly sok Emberekre! A Menny ne maradjon üresen avagy csak félig megtelve.
Az ÚR Jézus, Bizonyságot tesz Magáról a sok Csodákban, és a Természetben is.  A Muzulmán Népek, csodálkoznak, ha Jézust látják. És ők jönnek Őhozzá, mindegy hogy mibe kerül. Ezek felismerik ŐT, mint az egyedüli URAT, aki szereti őket és őérettük is a Halálba ment, azért hogy őket is megmentse.
Jézus nemsokára visszajön, hogy bennünket felszabadítson és hazavigyen.  Egyszer majd azt fogja mondani: Immár elég, ezeknek most Csendre és Felépülésre van szükségük; – és Ő jön és elvisz bennünket. Mily jó, ha mi hűségesek vagyunk s maradunk.

Köszönöm ÚR Jézus Krisztus, TE nem felejtesz el engem soha! Az én Nevem a TE Tenyeredbe van bevésve. A TE Véreddel vásároltál meg engemet. Hogyan is felejthetnél el? Miként is felejthetnél el, amikor TE visszajössz? TE hűséges vagy, TE megbocsájtod az én összes Adósságaimat és Bűneimet, TE, a TE Jó Lelkedet adod nekem …. Köszönöm!!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: