Az én Bizalmam – 2019.03.15

Ezért bizakodva mondjuk:
Velem van az Úr,
nem félek,
ember mit árthat nekem? 
Zsidók 13, 6

Igen de miért? Mert az előző Versben áll, és ezek az Előzőfeltételek: Isten Megígérte: Nem hagylak elesni és nem hagylak el.- Azért van tehát az, hogy mi oly magabiztosak vagyunk!
Ez nem függ tőlem, az én Hűségemtől vagy az én Odaadásomért a Krisztusért, vagy az én Szentségemtől és Bűntelenségemtől. Akkor ezek rossz Előfeltételek volnának, mert oly szent köztünk egy sem nincsen, én pedig amúgy sem. Az én hűségemmel is az van hogy néha zaklatott, és sőt néha Ingatag. De Ő hűséges, és csak egyedül ez a valódi, ami beszámítható! És az én Munkám az ÚRÉRT? Igen, de összehasonlítva azzal amit Ő tett érettem, akkor az csak egy Szimbólumi Köszönet. Miként dolgozzak én, amiért Ő oly sok Jókat tett az Életemben?!
De amiért Isten Igent mondott nekem, mert Ő szeret engem, mert Ő az én Adósságaimat és Bűneimet elengedte, megbocsájtotta, mert Ő egy egész magas Árat fizetett értem, azért van ez így: Ő nem felejt el engem soha és nem enged engem elesni. Mily jó!! Ő az én Segítségem. Aki az  Ő Gyermekét soha nem hagyja Cserben. Ő nekem oly sok Szabadteret biztosít, és nem avatkozik állandóan be. Azonban az Ő Gyermekei, állandó Szem alatt vannak és készen van arra hogy azonnal beavatkozzon egyes esetekben.
Az Emberek egymást kihasználják. Meghazudják egymást, megcsalják, vitatkoznak egymással, az Ítélő Bírók előtt áskálódnak egymás ellen, sőt egymást halálra lövik. Vannak alkalmak, amikor az Emberek Fenyegetően vannak a mi számunkra, amikor Gonoszt forralnak ellenünk. Ezek mindenre képesek az ő Gyűlöletükben, Keserűségükben, Előítéletükben és Kapzsiságukban. Ha az ember ezeknek van kiutalva, akkor szüksége van egy Erős Segítségre: Istenre személyesen. Ha Ő, mellettem áll, akkor kitől is remegnék?
Amikor az Izraeliták Egyiptomból távoztak és a Pusztán kellett átmenjenek Kánaán fele, elérkeztek a Vörös Tengerhez. És mögöttük jöttek az Egyiptomi Harci Szekerek. Előttük a Tenger, hátulról pedig az Egyiptomi Katonák: A Játéknak teljesen vége volt. Istennek azonban volt egy Terve, amelyet Ő senkinek el nem mondhatott, mert amúgy sem értette volna meg senki. Ő mint Felhő a Tenger két oldalén állt, amíg a Szél a Vizeket elfújta. És ekkor elkezdődött: Mózes elöl és a többiek utána. És ők általmentek a Szárazon. Az Egyiptomiak, ők is megpróbálták, de a Vizek visszatértek a medrükbe és a szegény Katonák odavesztek nyomorúságosan. – Te nem tudhatod, miként akar Isten megmenteni, de te azt tudod, Ő ezt megteszi. Neki mindég van egy Terve, Egy Gondolata, amelyre mi soha nem jönnénk reá. Ilyen a mi Istenünk!

Köszönöm ÚR Jézusom, TE vagy a Legnagyobb! Neked Ezernyi Gondolataid vannak, arra hogy engem megmentsél és hogy engem kisegítsél. Miért is vagyok oly levert, ha az én Terveim nem sikerülnek? TE vagy az én Erős Segítségem és az én Bizalmam! Miért is félnék én az Emberektől??

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: