Felnőtt Keresztények – 2019.03.02

Tejjel tápláltalak titeket, nem kemény eledellel. 
1. Korinthus 3, 2

Pál Apostol Korinthusban volt, ahol tanulta, a Kegyelmi Evangéliumot. És most ír a Gyülekezetnek, hogy hallotta azt, hogy Vitatkozások, és Nézeteltérések vannak köztük. Tehát nem táplálhatta azokat Fekete Kenyérrel csak a Tejjel mert még olyanok voltak mint a Kisgyermekek.
Mi legyünk az ÚR Jézus Krisztus akarata szerint való Felnőttek, erősek, rendíthetetlen Keresztények, telve Bizalommal a Krisztusban, minden Időkben és minden Állapotban; Mert Ő jelen van.
Ne maradjunk mi Kisgyermekek, akiknek szükségük van, állandóan a tejespalackra, el kell őket látni, Anyukára van állandó szükségük és elöl és hátul védeni kel őket.
Elgondolom, amint volt a Pál Életsorsa: Megkövezés, Verések, Börtön, és Kivégzés. Ha ez egy sikeres Élet volt?
Igen, mert ő megküzdött ezzel. Hajótörés, Börtön, Verések, Gyűlölet, Düh, Harag és gonosz Beszédek …… mindezekkel ő megküzdött és ezáltal, lett sokaknak az Áldására, egy Istennek, kiválasztott Eszköze. Ő egy erős, felnőtt Keresztény Hívő volt, telve Bizalommal a Krisztus Jóságával, Hatalmával és Jelenlétével, bizalommal Őbenne, a leggyötrelmesebb Állapotokban is.
Az Észak-Koreai Keresztényeknek is Borzalmakon kel keresztül menjenek. Ezeket Lágerekbe tárolják, megverik őket, kínozzák, éheztetik, és mégis telve vannak Örömmel.
Mert az ÚR Jézus, egészen közel van hozzájuk; ezért ők nem-tagadják meg ŐT.
Kínában,Indiában, Pakisztánban, mindenütt a Keresztényeknek számolniuk kel az Üldözésekkel, Gyűlölettel, Elnyomással, és minden Igazságtalansággal. Ezeket előre megmondta az ÚR Jézus.
Mi is mint Felnőtt Keresztények vagyunk. Mert a Bizalmunkat Őbenne helyeztük el, és ez erősen áll.
Nem akarunk tehát, kicsiny Bébiknek maradnunk, akik minden Igazságtalanság ellen felsírnak és sírva gyakorolják a szellemi Harcot, akik állandóan csak egy gondtalan, örvendetes életre vágyódnak, akik Istent kiváló Technikai Imádsággal ostromolják, vagy akik a nagy Imádkozókat keresik fel hogy végeredményben is boldogok lehessenek. Mi nem akarunk, a mi Érzelmeinkkel a Világgal egyetemben szaladni. Mi Őneki, hűséges Gyermekei akarunk maradni minden kicsiny s nagyokban, mert Ő egyedül, Érdemli ezt meg!

Igen ÚR Jézus, TE vagy méltó, hogy mi is egy keveset szenvedjünk Érted. TE magad, hordozol bennünket és biztonságban teszed ezt a TE erős Karjaiddal. Tenálad én biztonságban vagyok, akkor is ha az ellenség tombol és ellenem gonoszul cselekszik. TE vagy és TE maradsz a Győztes, ha én hozzád hűségesen kitartok, Benned bízok és a Biztonságomat Benned egyedül keresem. TE jó vagy énhozzám!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: