Szellemi Harc – 2019.03.01

Mert gyönyörködik népében az Úr, 
győzelemmel ékesíti fel az elnyomottakat. …
Szájuk Istent magasztalja, 
kezükben kétélű kard van. 
Zsoltár 149, 4.6

Egy Kiváló Igevers és csodálatos Ígéret! Miképpen győzünk mi a Sötétség felett, a gonosz Lelkek és Hatalmak felett? Dicséretek által!! És ezt mindenki megteheti! Nincsen itt szükség, kiváló Férfiakra és Nőkre, hanem csak egész, egyszerű Személyekre.
Az ÚR szereti az Ő Népét. Ezeknek mindég vannak Tévedéseik, de az ÚR Jézus Krisztus ezekért is megfizetett a Kereszten, – és így a Tévedések is elvannak mosva és megtisztítva. Ő bennünket az Ő Atyai szerető Szemével tekint, és tisztának és szenteknek lát, – Jézus Krisztus által.
Azért tehát, mehetünk az Ő Szent Trónja elé és ŐT dicsérve, akkor is ha mi valóban gyengék vagyunk és a mi Dicséretünk, valóban hiányosak. Ő kedveli az Ő Népét! – Ezt megkel lássuk mi és értékeljük: Ő kedveli az Ő Népét! Menyi sok minden van ebben, Szeretet, Könyörületesség, Megbocsájtás, Türelem, Öröm és Reménység!
Az én Kicsimnek volt egy Vágya: Egy kis Kutyus. Ő nem beszélt erről gyakran, azonban mint Apa én tudtam ezt, hogy mily nagyon is szeretne egy kis Kutyát, egy kis Barátot. Amikor már olvasni tudott, ami akkor még neki kiválóan nehéz volt ( Lásd a 2018-s Nyári Balesetet), hát mi egy kis Kutyát hoztunk neki. Na megvolt, a kiváló nagy öröm!!
Mint Apa ismerem az én Gyermekeim Vágyait és amennyiben ez lehetséges, betöltöm ezeket. Mert szeretem őket. Én nem távolitok el minden akadályt az Útból, mert ők nagyok és erősek kel legyenek. Azonban én szeretem őket és betöltöm szeretettel az ő Szívük vágyait. – Eképpen van a mi Istenünk is velünk szemben.
Az én Gyermekeimnek sok Szabadságuk van, ha ők ezzel helyesen járnak el.
De mégis ha veszélyes, akkor azonnal jelen vagyok. Eképpen van ez Isten és mi közöttünk is: Ő jelen van ha hevül a dolog.
A mi Köszöneteink és Dicséreteink fontosak, azért hogy mi ne veszítsük ŐT Szem elöl, azért hogy az Ő Szeretetében, Hűségében, Erő és Könyörületességében maradjunk és erre mindenkor emlékezzünk,  hogy mi állandóan magunk előtt láthassuk ŐT. A mi Köszöneteink, mozgásba hozzák Istennek Karjait és a Sötétség ellesz távolítva. A Köszönet és Öröm győztes a Sötétség és a sötét Fejedelmek felett!

Köszönöm ÚR Jézus, TE oly nagyot cselekedtél velünk! Miként is tudnánk mi elégségesen ezért köszönetet mondani?! Köszönöm, TE oly sokat adsz nekünk! Köszönöm, hogy TE szeretsz bennünket!! Köszönöm, TE minden Adósságot és Kudarcot megbocsájtasz!!! Köszönöm, Jézusom, hogy TE jelen vagy!!!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: