Az Elhagyatottak – 2019.02.17

Mint elhagyott és fájó lelkű asszonyt, 
megszólít téged az Úr, 
és mint ifjú menyasszonynak, 
ha megvetett volt is, ezt mondja Istened.
Ézsaiás 54, 6

Az előbbi Versek nagyon szépek, ezek manapság Istennek Beszédei:
Ne félj, mert nem vallasz szégyent, 
ne pironkodj, mert nem ér gyalázat! 
Ifjúkorod szégyenét is elfelejted 
özvegységed gyalázatára nem emlékezel többé. 
Mert aki alkotott, az a férjed, akinek Seregek Ura a neve, 
és aki megváltott, az Izráel Szentje, 
akit az egész föld Istenének hívnak. 
Mint elhagyott és fájó lelkű asszonyt, 
megszólít téged az Úr.
Magány és Elhagyatottság a mi legnagyobb Problémánk. Semmi sem gyötörhet jobban minket, mint az ha senkink sincsen, vagy ha mi visszautasítva vagyunk, vagy ha a Helyet valaki más veszi fel egy Szeretett Ember helyett, és mi egyszerűen, feleslegessé válunk …. Ez esetben minden Önérzelem összetörik és feleslegessé válik, üres Szív marad hátra.
Azonban Isten az Elhagyatottak és a Magányosok Istene. Ő nagyon jól ismeri ez Állapotot, mert az e Földi Életében, Neki sem ment jobban. Ő ismeri azonban a Megoldást: Istennek Szeretete. Nemcsak az Atyai Szeretet, hanem még több tartozik ide: Ő ,,Férjnek“ és ,,Vőlegénynek“ nevezi magát. Ez sokkal, sokkal több, sokkal intenzívebb és mélyebb!
Én magam is sok Éveket töltöttem egyedül, és megkellet tanuljak Vele élni. Ő, mint Atyám és ,,Feleségem“ akivel az ember mindent megbeszélhet. Nem volt könnyű Állapot ezt elfogadni, és én állandóan Vitatkoztam Istennel efelett. De Ő elviselte mindezt, mert ismerte a Dolgoknak Okait és  engem Ő nagyon szeretett. Tovább és tovább, sok és nagy Türelemmel és Kedvességgel hordozott engem, hogy a Megelégedettséget Őbenne keressem és megtaláljam. Ez egy hosszú Harc volt, mert nekem nemvolt senki Segítségem, sem Testvér sem Nővér.
De immár, annál jobban örvendek, amikor mi – Ő és én – Közösségünk van  egymással és eszmecserét folytatunk; ha mi együtt sétálunk, avagy az Eget tekintjük; ha mi együttesen a Gyülekezetbe vagyunk és az Szolgálunk az Embereknek; Ha mi Autót vezetünk vagy bevásárolunk: Ő jelen van, egyszerűen jelen. A kapcsolatunk intenzívebb, intimebb és mélyebb; – Nagyon boldog vagyok.
Kérlek szakíts Időt az Ő számára, az ÚR számára. Panaszold el neki a te Szenvedésedet. Azután agy Neki lehetőséget, hogy vigasztaljon és szeressen. Ő valóban csodálatos!!

Köszönöm ÚR Jézus, hogy TE jelen vagy! Egész közel, közel hozzám …. Igen, én Biztonságban érzem magam Tenálad és megértve, szeretve és értékelve. TE csodálatos vagy!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: