Erő és Erősség, Öröm és Éljenzés – 2019.02.15

Hatalmas a te karod, kezed 
erős, jobbod felséges. 
Igazság és jog trónodnak támasza, 
szeretet és hűség jár előtted. 
Boldog nép az, amely tud neked ujjongani, 
amely orcád világosságában járhat, 
Uram! Nevednek örvendeznek mindennap, 
és igazságod fölmagasztalja őket, 
mert te vagy díszük és erejük. 
Kegyelmed által emelkedik hatalmunk, 
mert az Úrtól van a pajzsunk, 
Izráel Szentjétől a királyunk.
Zsoltár 89, 14 – 19

A mi Istenünk hatalmas Isten! Hűség és Irgalom, Erő és Teljességek jellemzik ŐT. Boldog az a Nép amelynek az ÚR az Istene!
Mi vagyunk ez a Nép, mi Keresztény Hívők. A mi Gyülekezeteinkben, ünnepeljük ŐT, a mi Királyunkat. Telve Örömmel és Ujjongással!
Ő az aki mindég támogat minket. Ezért tehát minden időkben vigadhatunk és hálásak lehetünk, az Ő Igazságszolgáltatásáért. Ő a mi Erőnk, mert vannak alkalmak, amikor a saját erőnk, nem elégséges. Ő a mi Szépségünk, mert ha mi emberek, telve vagyunk Örömmel és Nevetéssel, sugárzunk, és akkor szépek vagyunk. Ő a Jóság, telve Könyörületességgel és Kegyelemmel. Ő nem számolja fel nekünk, a mi sok Adósságainkat, hanem állandóan megtisztít. Nem jár el velünk, oly módon, amint ezt megérdemelnünk, hanem Ő egy hűséges, türelmes, szeretetteljes Atya, telve Könyörületességgel, az Ő Gyermekei iránt. Ő egy olyan Isten, aki elhomályosítja az összes többi isteneket; – hol van még, egy olyan isten, mint az Ő??
Ma mi azt akarjuk, hogy Ővele, a mi jóságos, erős, könyörületes URUNKKAL, haladjunk. Hálásak akarunk lenni, Szíveinkben Neki zengedezni és az örömtől ragyogni; – mert Ő jelen van, Hűségesen támogat bennünket.

Köszönöm, Atyám, TE a Gyermekeiddel vagy mindenkor! Soha nem hagysz bennünket cserben, hanem mindég segítesz. Soha sem felejtesz el minket, hanem, Reggeltől Estig gondunkat viseled. Soha nem vagyunk mi Terhedre, még akkor sem ha mi bolondos dolgot követünk el; – TE vagy a Hűség és Türelem.TE megerősítesz bennünket a TE Jóságodban, amint ezt TE megígérted. Igen, TE vagy a mi Pajzsunk mi URUNK és Királyunk!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: