Kegyelem Kegyelemre – 2019.02.11

Mi pedig valamennyien az ő teljességéből kaptunk kegyelmet kegyelemre. 
János 1, 16

Az Evangélium a Kegyelem Jó Híre, nem az Ítélet Híre. Most van a Kegyelem Ideje! Használd ezt ki még ma, mert holnap, talán vége lesz!
Most, állandóan most, erről beszél a Biblia, – mindent amit az ember elhalaszt, ellehet feledve vagy elveszítve.
Oh, ÚR Jézus mily jó! Mily jó hogy TE énhozzám kegyelmes vagy!
Mily jó, hogy a TE Kegyelmed mindenekfelett diadalmaskodik, a Halál és Bűn, Pokol és sátán, Igazságtalanság és Erőszak felett: TE erősebb vagy, A Tied az utolsó Szó!
Köszönöm, Jézusom, hogy az utóbbi Napokban, oly sok Kegyelemben volt részem. TE adsz, TE gondoskodsz felőlem, minden Kicsinységekben, amelyeket  Reád bízok. És mily gyakran van az úgy, hogy mielőtt én kérnék valamit, az már előre készen van számomra! Mily gyakran, TE már meg is oldottad a Problémát, még mielőtt én ezt észrevettem volna! Igen ÚR Jézus, TE jó vagy énhozzám, Csakis Tenálad vagyok én biztonságban.
Amikor rátekintek az én Fiamra, mily nagy öröme van, és nehézségtelenül jár, kel, akkor én nem tehetek egyebet mind azt hogy imádjak és az Örömtől és Hálától diadalmaskodjak.
A Prognózis a baleset után, borzalmas volt. De TE mégis gyógyítasz és továbbra is jelen vagy, őt jobban helyre hozni. Oly sokan ülnek egy ilyen Baleset után, Tolószékbe, etetni kel őket, nem ismerik fel az ő Szüleiket, nem beszélnek …. o URAM, TE oly jó vagy hozzánk!
Köszönöm a Kegyelmet, amely által gondot viselsz rólunk! Az elmúlt Évek gondjai, Sürgősségek és Stressz, Naponkénti 12 Órák után, ajándékozol Ellátást és Csendet.
Mily jót tesz ez! Minden ami az egzisztenciális félelmeket illeti, ezt is végre neked adhatom át bizalommal! Igen, TE vagy az ÚR!!
Hogy tovább menjek, TE egy jó Autót is Ajándékoztál. És mindezek után Reád bízhatom a tankolást is és az ,,apró Pénzt“ is ami az esetleges javítást illeti. Oh, Uram, oly jó Tebenned nyugodni és nem a Gondokkal foglalkozni!
Köszönöm hogy TE vagy az én Egészségem karbantartója is. Sokat, sokat megakadályoztál ami engem fenyegetett és sokat, sokat meggyógyítottál az imádságok alapján. TE csodálatos vagy!
Oly sok van, amiért én hálás vagyok. A Parkolóhelyért a Városban, azokért a Dolgokért, amit én elvesztettem és újra megtaláltam, a TE munkádért ami a Testvéreket illeti, az imák árán, minden kicsinységekért és nagyokért! TE dicsőséges és csodálatos vagy, egy valódi Kegyelmes Isten!

URAM, őriz meg engem a Büszkeségtől; – mert minden csak Kegyelem érdemtelenül, és nem Érdem. URAM, bocsásd meg, ha én elfeledek megköszönni avagy kérni. URAM bocsásd meg, ha én a TE Kegyelmeddel játszom és ezáltal beképzelté válok; – kérlek figyelmeztess engem! TE vagy a Kegyelmi Isten, és Tőled kapok én állandóan Kegyelmet Kegyelemre. Mily jó vagy TE énhozzám!!

Werbeanzeigen

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s