A Közbenjáró Imádság Ereje – 2019.02.10

Mert csak rá való tekintettel nem szégyenítlek meg benneteket, 
hiszen nem beszéltetek rólam olyan helyesen, mint szolgám, Jób. 
Jób 42, 8

Jób sokat szenvedett. A Barátai eljöttek hogy vigasztalják őt. De ők megvoltak győződve afelől hogy Jób valami Bünt követett el, mert különben, miért is volna oly nagy Büntetések alatt. Ezért tehát csak súlyosbították a szegény Jób életét, amely amúgy is eléggé nehéz volt. De végre, Isten megjelent Jóbnak és ő nem tehetett egyebet mint azt hogy Imádva Térdet hajtott Őelőtte. De a Barátok még most sem értették meg Istent. Ezért is Feldúlt Istennek haragja ellenük. De azért mert Ő ezeket is szerette, elküldte őket Jóbhoz, hogy az érettük Közbenjáró Imádsággal járjon el.
A Közbenjáró Imádság Életeket változtat meg. Elsőben megváltoztatja az Életét az Imádkozónak, mert ez megtanul, Isten Szemével tekinteni. Ez imádkozni és kérni fogja azokat, amelyek Istennek Szívében van. Ekkor ő alázatosabbá, könyörületesé és türelmesebbé válik a másik iránt.
A Közbenjáró Imádság pozitívan változtatja meg a másikat is. Meglehet, hogy nem minden alkalommal érjük el a Célt a Közbenjáró Imádságainkkal, de hogy az Áldássá lesz, az biztos.
Isten szereti az Ő Gyermekeit, azért tehát meghallgatja az ő Imádságaikat és a Közbenjárót is.
Mert ha valaki sírva könyörög , hogy is tehetné meg Isten hogy kemény maradjon?
A mi Közbenjáró Imáink, mindég egyértelműek kel legyenek Isten Akaratával. Én nem kérhetek valamit, amely Istennek Akaratával ellenkezik. Miképpen is kívánhatok én Sikert egy Tolvaj, Rabló munkájára? Miképpen is tudnék én egy Házasságtörőnek jószerencsét kívánni? Isten meghallgatja ezt ai Imádságot is, de nem olyképpen amint ez elhangzott, vagy gondolva volt.
Istennek Erejét akkor érezzük meg leginkább ha mi valakiért nyilván imádkozunk, aki előttünk áll, és mi a Kezeinket reá tesszük. Ekkor érezhető meg Istennek jelenléte, ezután nyílnak meg a Szívek Jézushoz, ezután lesznek az Emberek szabadok, egészségesek, hívők és boldogak!
Egyes Emberek megtértek Jézushoz, minekutána én imádkoztam értük. Isten munkálkodott az én kicsiny Imádságom felett és Csodát művelt. Én mindég megvagyok Lepődve, amikor Isten cselekszik! Csodálatos, hogy Ő a nagy Isten, énreám, egy kicsiny Emberre hallgat!
Mi közbejárunk egyes Emberekért, akiknek nehéz Problémájuk van. Néha ezek egész kemény , hosszú Harcokat igényelnek. De mi imádkozunk tovább, mindaddig míg az Öröm és a Győzelem kitör; – ekkor megvannak hallgatva az Imádságok. Köszönöm!

Köszönöm ÚR Jézus, hogy TE engem tisztára mostál és én most megjelenhetek a TE Kegyelmi Trónod előtt! TE szeretettel meghallgatod az én Imádságaimat! TE egy együtt-érző, türelmes, könyörületes, erős Isten vagy. Mily jó hogy TE vagy!!

Werbung

Autor: Frank Lauermann

Guten Morgen, liebe Leute!!! Ich bin Frank Lauermann. Ich lebe nun schon lange in Litauen und es gefällt mir gut. Jeden Morgen schreibe ich eine kleine Andacht mit Gedanken für den Tag, über den Glauben an Jesus Christus, das Gebet und die Liebe unseres mächtigen Vaters im Himmel. Ich hoffe, daß meine Arbeit ermutigt, Hoffnung weckt, Glauben stärkt und uns den HErrn Jesus nahe bringt. ER ist mein Leben. Bitte, leite die Andachten weiter an Freunde und Bekannte! Einen ganz herzlichen Gruß, frank

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

%d Bloggern gefällt das: